• 53
    (bkz: skor taraftarı) olmadığı kesin olan taraftardır.

    galatasaraylı olarak hayata hep 1 - 0 önde başladığının bilincinde olanlardır.

    galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut olduğuna inanan taraftardır.

    bir kaç kötü sonuçla, gelmeyen transferlerle, oluşan/oluşturulan olumsuz hava nedeni ile şirazesi kayıp sağa sola saldırmayan taraftardır.

    aşağıdaki -değiştirilmiş hitabı- kendine düstur edinendir.

    ey galatasaray taraftarı!!!

    birinci vazifen, galatasaray vizyonunu, galatasaray misyonunu ve galatasaray ruhunu ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

    varlığının ve geleceğinin yegane temeli budur. bu temel, senin en büyük hazinendir. gelecekte bile seni bu hazinenden mahrum bırakmak isteyecek ve dış düşmanların olacaktır.

    birgün galatasaray'ını savunmak zorunluluğuna düşersen, göreve atılmak için, bulunduğun durumun olanak ve koşullarını düşünmeyeceksin!

    bu olanak ve koşullar, çok elverişsiz bir nitelikte ortaya çıkabilir. galatasaray'ı yok etmek isteyecek düşmanlar, bütün dünyada eşi görülmemiş bir galibiyetin temsilcisi olabilirler.

    zorla ve hile ile aziz vatanın bütün gazeteleri ele geçirilmiş, bütün televizyonlarına girilmiş, bütün sportif yönetimleri kontrol altına alınmış ve ülkenin her köşesi eylemli olarak ele geçirilmiş olabilir. bütün bu koşullardan daha acı ve daha tehlikeli olmak üzere, kulübün içinde iktidara sahip olanlar duyarsızlık ve sapkınlık ve hatta ihanet içinde bulunabilirler. üstelik bu iktidar sahipleri, kişisel çıkarlarını düşmanların hayasız istekleriyle birleştirebilirler. kulüp çaresizlik içinde yorgun ve bitkin düşmüş olabilir.

    ey galatasaray'ın evladı ! işte, bu durum ve koşullar içinde bile görevin galatasaray'ını kurtarmaktır.

    muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda bulunmaktadır...!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın