resim
Ali Turan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Konyaspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 206
    performansı hakkında aziz matta'nın yazdığıyla aynı şeyi yazacaktım 5 dakika önce ancak değmez dedim. biraz düşününce zaten asıl ilginç noktanın bu olmadığına karar verdim.

    futbol takımında olan genel vurdumduymazlık hali bu adamada geçmiş ilgimi en çok çeken bu oldu. yani kayserispor'da hırsından kendini parçalayan ali turan gitmiş, yerine aydın yılmaz gibi bir adam gelmişti. kaybettiği topları takip etmeyen, yaptığı hataları umursamayan. geçen sene mustafa sarp'ın ikinci devrede düştüğü duruma kendisi hemen yakalanmış.

    bu noktada galatasaray futbol takımının gerçek problemiyle karşılaşıyoruz işte. takımın özellikle türk oyuncuları tamamen vurdum duymaz olmuşlar ve artık kaybetmeyi kanıksamışlar. bu yüzden de yeşil sahada sarı kırmızı (mor, somon, bej v.b) t-shirt'leriyle jogging yapıyorlar. evet giydikleri kumaşlar t shirt'tür çünkü t-shirtle forma arasındaki bariz fark yaratan unsurlara sahip değildir buy kumaş parçaları: ter ve tutku.

    galatasaray futbol takımının kimyası artık düzelemeyecek şekilde bozulmuştur ve ali turan'da gelir gelmez süratle bunun parçası olmuştur gözlemlediğim kadarıyla. kendisi umarım bu durgunluğu üzerinden atar ancak futbol takımı için aynı ümitleri beslemek çok zor. futbol tanrıları kurban istemektedir. bakalım idari kadroda bu kurbanları gerekmese de veren yönetim, aynı şeyi takım içerisinde yapmayı ne zaman akıl edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın