• 63
    valla bu olayı tam olarak anlamış değilim.
    aslında böyle boktan mevzulara pek karışmayı sevmem ama "extensor" başlığının altında (bkz: canselmo/#460085) ve (bkz: lamore del calcio/#460100) entrylerini okuyunca resmen rahatsız oldum.

    şimdi; her dalda nice kupalar başlığının altını okuyorum, adam şöyle bir entry yazmış; (bkz: her dalda nice kupalar/#458836)

    ne demiş bu entry'de :
    ---------
    (frank rijkaard için) tamamlayamama eylemi istifa ederek gerçekleşirse çok üzüleceğim olaydır. umarım kovulur. istifa daha az zedeleyici birşey ama kovulursa o zaman hakettiğini bulmuş olacak. sivasspordan korkup tek forvet üç ön libero ile sahaya çıkan antrenöre bu büyük galatasaray arması beş gömlek fazla gelmektedir.

    (bkz: #458807)

    (hani altını üstünü doldursun deyip duruyordunuz ya. altını üstünü doldurmuş. "tek forvet üç ön libero ile maça çıkılmaz" demiş. o da yetmemiş altta verdiği bakınızla sizi frank rijkaard'a mektuplar başlığına yönlendirmiş ve o mektup içeriğinde kendince yine altını üstünü doldurmuş)
    ------

    işte bu entry ile birlikte kıyamet kopmuş anlaşılan.

    sölzükte yazdığı son entryde kendisinin nick altına inanılmaz kötü bir entry yazıp "mal" filan diyen arkadaşın (bkz: bunu yazan tosun/#459036) nick altına gidip oldukça usturuplu bir entry yazmış. onu da görelim; (bkz: her dalda nice kupalar/#459066)

    ---
    (bunu yazan tosun için) imla kurallarını düzeltmekle uğraşmasının daha sağlıklı olacağını düşündüğüm yazardır. futbolu konuşmayı bilenlere bıraksın.

    galatasarayın düştüğü hallerden rahatsızlık duymayanlara dediğimiz gibi polyanna taraftar.

    öyle mal filan yazmak bize yakışmaz polyanna gerekli mesajı vermiştir umarım.
    ----

    bu entry'den sonra da uçurulmuş. eeeee.. ne var şimdi bunda. ben ortada küfür filan göremiyorum. sadece nick altına yazan bir kişi (sayı ile 1 kişi) kendisini geçmişte tehdit ettiğini söylüyor. küfür filan yok. nasıl tehdit etmiş o da belli değil.

    ha "extensor" başlığının altında yazılanlardan neden rahatsız olduğumu da yazayım. her şey ortada zaten. adam ana avrat küfür etmiş ve çaylak yapılmış. bir sürü insan afferin iyi yaptın, az bile söyledin diyerek adamın yaptığını olumluyorlar. terbiyesizlik ve ahlaksızlık diz boyu yani.

    onu da geçtim;
    (bkz: #460085) canselmo bu adamın; "rijkaard'ı savunanlar armaya ihanet ediyorlar" dediğinden bahisle tahrikçi olduğundan bahsetmiş.
    hala küfür etti diyebilen yok. adam "rijkaard'ı savunanlar armaya ihanet ediyorlar" dedi denebiliyor ancak. e kardeşim çok yakında bu camiada bir sürü insan bunu söylemeye başlayacak. o zaman ne yapacaksınız.

    ya kardeşim şakamısınız. uzağa gitme son günlerde girilen cevap entryleri "mal" "gerizekalı" "eşşek" "alçak" bok püsur gibi küfür kafir kaynıyor. suçu bu mu şimdi bu elemanın!!!

    gelelim lamore del calcio'nun entryisine; (bkz: #460100)
    ---------
    (extensor için) kendisi ile ilgili dileğim, çaylaklığı sona erince gelmesi, küfürsüz temiz şekilde yazmasıdır. evet anaya avrada küfretmek, karşıdakini en delirtecek davranıştır, ama en kolay ve en çirkin silahtır.
    ---------

    allah allah. adamın biri insanların hoşuna giden şeyler söylemiyor diye sözlükten "uçurulmuş", diğeri ise ana avrat küfürler ettiği için sadece "çaylak" yapılmış. bir de inşallah gelince temiz şekilde yazar diye dilek ve temennilerde bulunuluyor.

    hayret, yeminle hayret. sonra sözlükte mafyalaşmaya çalışanlar var dedik mi kızıyorsunuz. hele bi kaç tane tane fedaisi var bu teşkilatın, her yere zıplar. en adice hakaretleri eder. zorla kendisine küfür veya hakaret ettirsin de örgüt zoru ile uçurtsun diye. gerçi bana zekaları yetmez. hepsine yutturdum bana ettikleri hakaretleri, yutturmaya da devam edicem. öyle götü sıkışınca ağlaya hörlüye veya çaktırmadan sözlüğü terk edip sonra tekrar geri dönmeler, çaktırmadan entrylerini silmeler onları benim elimden kurtaramaz.

    neyse ben neyi kaçırdım allah aşkına veya siz niye böylesiniz!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın