resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 424
    arda turan'la alakası olmayan futbolcu.

    arda, hem kalçasını hem de vücudunu topu korumak için harika kullanabilen, ilk çıkış yaptığı dönemde epey ince ve çelimsiz gözüken fiziğine rağmen üst düzeyde de bu özelliğini koruyabildiği için fark yaratan bir adamdı. emre çolak'ın topu ve kendini koruma, bunu da doğru kararı ve pası verme için kullanmasına imkan yok.

    boş kaldığında iyi bir pasör olabilir, yanındaki adamı bulabilir ama hem fundemental, hem de fizik olarak bu kadar eksikken üçüncü bölgede dayak yemeye mahkumdur ve böyle devam ettiği sürece de galatasaray'da kalıcı olabileceğine inanmıyorum.

    üstelik çok yetenekli bir jenerasyon olan 91'liler arasında normal şartlarda en iyi oyuncular arasında yer almadığını, u17 düzeyinde gökhan töre'nin ve tunay torun'un gölgesinde kaldığını da söylemeliyim. bence hangi oyuncuya yatırım yapacağımıza "altyapı çocuğu" ya da "arda'ya benziyor" gibi yaklaşımlardan çok bu kriterlere göre karar vermemiz gerekiyor. ve bence aydın yılmaz kadar büyük bir fiyasko olmasa da hiçbir zaman galatasaray'ı sürükleyecek çapta bir oyuncuya dönüşemeyecek, beklentileri karşılayamayacaktır.

    çok sert gözükebilir ama bence böyle. umarım yanılırım. çok istiyorum yanılmayı, çok hem de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın