resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 650
    hakkında susamadığım futbolcudur, kendimi tutmaya çalışıyorum tutamıyorum.

    ulan zannedersin diyoruz "sahada 11 mustafa istiyoruz". demiyoruz arkadaşım öyle bişey. öyle adamın anasına küfrediyosan, üzerinden galatasaray ruhunu küfürle ağzına alıyorsan pozisyon screenshotıyla anlatamazsın bana derdini.

    "kötü futbolcu bence" de, eyvallah derim. ulan ben mesut özil'e kötü futbolcu diyorum, sen mustafa'ya demişsin çok mu? üzerinden ruha laf edersen, galatasrary başarısız olsun, yeter ki mustafa gol atmasın dersen, karşında bulursun beni arkadaşım. şimdi gelelim

    1- mustafa galatasaraylı mıdır? evet galatasaraylıdır. galatasaraylı olması yeter mi oynamaya? hayır, o zaman ben de oynardım.
    2- mustafa'ya galatasaray gel bizde oyna demiş midir? demiştir. karşılığında parayı galatasaray spor klübü teklif etmiş midir? etmiştir. hangimiz reddederiz böyle bi teklifi, ben layık değilim diye? hiçbirimiz. mustafa'yı bu yüzden suçlayamayız.
    3- mustafa mevcut sistemde, en iyi 3 ortasaha oyuncusu arasına girer mi? rosicky'yi ledesma'yı alamazsan girer. ben cana'yı yazarım yanına mustafa'yı koyarım, önlerine de arda veya elano'yu koyarım. ha ideali bu mudur? hayır, mustafa rotasyonda daha yararlı olur sürekli 11 oynarsa düşer. ama burada mustafa'nın suçu ne? hocaya "oynatma beni" mi desin, yönetime "yerime adam al" mı desin?
    4- mustafa oynadığı maçlarda canını dişine takmakta mıdır? bence takmaktadır, beni istediği kadar kötü oynasın hırsına ve kazanma isteğine inandırmıştır, bence tarafsız olsanız sizi de inandırabilirdi.
    5- mustafa hata yapmıyo mu? ağababasını yapıyo, bazen ortasahayı tek başına işlemez hale getiriyo ama bunu bencilliğinden veya kötü bi karakter özelliğinden dolayı yapmıyo, yeteneği, gücü yetmiyo.
    6- taraftar olarak ne yapabilirsin? mustafa'yı beğenirsin beğenmezsin sana kalmış, dediğim gibi ben mesut'u beğenmiyorum sen mustafa'yı beğenmemişsin bana koymaz. ama mustafa üzerinden armayla dalga geçersen, ruha laf edersen, formayı aşağılarsan. her fırsatta vurursan, "atmasın abi gol yeaaa" diye cıvırsan, karşında beni bulursun arkadaşım. taraftar olarak sana düşen destek olmaktır, düşene bir de sen vurursan ne anlamı kalır lan? ne farkın kalır meriç tuncadan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın