resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2299
    --- alıntı ---

    maç sonu: frank rijkaard

    galatasaray teknik direktörü frank rijkaard, spor toto süper ligi ilk haftasında oynanan sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    ilk dakikalarda maça çok iyi başladıklarını, özellikle ilk yarım saatte oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyleyen frank rijkaard, "kazanma arzusu ile mücadele ettiğimiz maçı kolayca kaybettiğimiz için sinirlendim" dedi.

    ilk yarım saatten sonra belirli hataları olduğunu ve takımda durgunluk başladığını anlatan rijkaard, ''nitekim de biraz bize sinyaller verdi'' dedi.

    fiziğe dayalı bir ikinci yarı gördüklerini anlatan rijkaard, ''sivasspor’un fizik gücü bizimkinden daha fazlaydı ve neticesinde biz fizik gücüne kaybettik'' diye konuştu.

    gerek oyuncuların, gerekse kendisinin gergin olduğunun belirtilmesi ve sivasspor ile geçen sezon oynanan maçta da sivasspor yardımcı antrenörü hayati soydaş arasında gerginlik yaşandığının hatırlatılması üzerine rijkaard, ''maçı kazanmak istedik ve yenmek amacıyla geldiğimiz için neticede belirli şeylerden dolayı da biraz sinirlendim'' dedi.

    iyi başladıkları maçın son bölümünde düşüş yaşadıkları için stres yaşadığını ifade eden rijkaard, kazanma arzusu ile mücadele ettikleri maçı kolayca kaybettikleri için sinirlendiğini söyledi.

    frank rijkaard, sezonunu yeni açıldığını ifade ederek, ''biz daha çok çalışacağız. sezon yeni açıldı, bugün mağlup olduk, ama daha çok çalışıp daha iyi yerlere gelmek amacımız'' dedi.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...erlig/haber/7616.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın