resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 634
    savunma önündeki altılıyı 2 basan orta saha ikisi kanat ikisi forvet 4 hızlı oyuncu, yada ikisi kanat biri forvet 3 hızlı oyuncu + bir top tutan, top saklayan kafa vuran santrafor şeklinde oluşturan, savunmayı geride kuran, arkadan şişirip önde basan, türkiye liginde şampiyonluklar kazanıp avrupada tromso'ye elenin, leverkusen'den 5 yiyen, kazandığı şampiyonluklarla bizim skor taraftarlarını mest eden bir takım kurarsanız, mustafa sarp o takımın banko oyuncusu, hatta yıldızı olur.

    hırsı filan beni ilgilendirmez. ruh safsatalarına değil akla inanırım, herşeyde olduğu gibi futbolda da. iyi niyetliyse-ki öyle-şahsına yönelik eleştiride elbette bulunmam, ama futbolculuğuyla ilgilili konuşurum. götünüde yırtsa-ki yırtıyor-bu sistemin adamı değil. pas yapan takımda oynamak için xavi olmaya gerek yok, o "daha kötü oyuncu değildir." denilen busquets kadar olmak gerekli, ve busquets'in sahip olduğu dikine isabetli pas yapma, topsuz oyunda sürekli yer değiştirip boşa kaçma, sahayı görüp aklını kullanma gibi özelliklerin çeyreği sarp'ta mevcut değil.

    velhasıl, türkiye ligi için-kaos futbolu için-iyi oyuncu, pas futbolu için değil. topal'ın parladığı sistemde parlar. skordan ötesini sallamayan tabelacı gençliğin bayrak adamı olur hatta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın