resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2297
    halihazırda transfer edilen ve kamplara yetişen adamları dahi sezona hazırlayamadıysak, (bkz: lorik cana) (bkz: ali turan) , transfer yapılmadı bahanesine sıgınamayacak olandır. aslında her sezon transferin son gününde oyuncu alan bir yönetimimiz oluyor ama bu yıl herkesteki umutsuzluk ve beşiktaşın transferleri yüzünden taraftarın sesi daha fazla cıkıyor.

    malesef bu teknik heyetin oynatacagı, oynatmak istedigi futbol tarzı bize uymadı, uymuyor, farklı bir şeyler yapmayı da herhalde o istemiyor. ama ikinci yılına giren bir teknik adamın takımında olumlu yapılan tek bir olay yok, düzeltilen, ders cıkartılan tek bir hata yok. hatta skibbeli sezonu da katarsak son 3 yıldır takımımızın başlıca özellikleri:

    -duran topların her türlüsünü kullanamıyoruz, yüzde 90 ı tehlike bile yaratamıyor.
    -rakibin kullandıgı her türlü duran top tehlike oluyor ve tonla da gol yiyoruz.
    -kapanan takımlara karşı pozisyon üretemiyoruz.
    -öne geçtigimiz maclarda skoru korumayı, skora göre oynamayı bir türlü beceremiyoruz ki bu şekilde özellikle iç sahada cok fazla kritik maclar da kaybettik.
    -kritik deplasmanların hiç birinden galibiyet alamıyoruz, iç sahada da belirgin bir üstünlük kuramıyoruz.
    -savunmada inanılmaz kötüyüz, orta sahamız pas yapamıyor, geri düştüğümüz maçlarda maçı çevirmek için en ufak bir hırs, bir inanç olmuyor, tam tersine demoralize olan takım oyun dsiplininden kopuyor.

    rijkaard lig tarihimizde yapılmış en büyük teknik direktör transferidir, geldiginde belki de yüzde yüz herkesin olumlu karşıladıgı bir isimdi, uzun yıllardan beri olmayan taraftar sabrı ona gösterildi, geçen yıl kupalarda 3 de sıfır yapmasına, bir türlü oynatamadıgı güzel futbola, iki fener yenilgisine ragmen cogunluk hala arkasındaydı ama ikinci sezonuna girilirken oluşan bu hava kendisi acısından iyi degil ve her teknik direktör gibi o da eleştirilebilir, kovulabilir, istifa edebilir ve yerine başkası gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın