• 61
    malesef bu sözlükte mafyalaşmış kafa yapısına sahip bir grup yazar var. inanılmaz ölçüde terbiyesizler. yazılarında ve cevap entrylerinde en adi kelimeleri kullanarak, farklı düşüncede olanlara tuzak kurup topluca saldırarak linç etmeyi bi bok sanıyorlar. fizikalibilitesice başlığının altına girdiğim entry ile bu sözlükte farklı düşünenler için uyarıda bulunmuştum. (bkz: zizonkovac/#392229)

    ne demişim o entryde;

    ------
    bu yazarlar nick altına sürekli boktan şeyler karalayıp insanı sinirlendirip tahrik ettikten sonra "ühüüü moderasyon kov bu çocuğu" provokasyonunu uygulamaktadırlar. kendisine tavsiyem bu tuzağa düşmemesi. nick altına boktan şeyler yazanları adam yerine koyup cevap bile verme. onlar "öfkeli kalabalık" gibiler. bağırır bağırır sonunda sıkılıp giderler.

    edit: dikkat. pm den de gerzekçe mesajlar atıp sinirlendirebiliyorlar. bi anlık sinirle yazılan cevap mesajı da sözlükten uçurulmaya sebep olabilir. aman diyim. osmanlı da oyun bitmez. akıllı olmak lazım.
    -----------

    hah işte bu uyarıda sözü edilen grubun oyununa gelmiş yazar.

    -kimse bana "ama o da özelden şöyle yaptı, böyle dedi" ile gelmesin. extensor başlığının altında extensor'u savunan insanların yazdıklarını dikkatle okuyup, küfür ve hakaretin nasıl savunulduğunu ve bunun yanı sıra hala ısrarla küfür edilmekte olduğunu göremiyorsanız ya körsünüz ya da kötü niyetli. "ayıp" kavramının bile yerle yeksan edildiği zamanı yaşamaktayız. allah ıslah etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın