• 35
    (bkz: işte premier lig bu)

    tottenham'ı değerlendirmek gerekirse, ilk yarıyı fazla izlemedim ama gerçekten çok iyi bir maç oldu. tottenham bu maça jonathan woodgate, david bentley, jamie o'hara gibi isimlerden yoksun çıktı. bana göre ilk 11'de olması gereken giovani dos santos ve robbie keane de oyuna sonradan girdiler.

    bentley'nin yokluğunda orayı bale ile doldurmak bana göre hataydı. bale iyi bir hücumcu bek; ama sol açık oynayacak bir oyuncu değil. orada giovani'yi değerlendirmesi gerekirdi.

    jermain defoe formsuzluğunu sürdürüyor. özellikle ikinci yarıda çok etkisizdi. assou ekotto, maçın en iyi oyuncularından biriydi. özellikle bir pozisyonda kendi hatasını mükemmel bir şekilde düzeltti. 2010 dünya kupası ona çok yaramış belli ki.

    tom huddlestone, klasik bir dmc oyunu sergiledi. luka modric ise henüz hazır değil. geçen seneki, ataklara hücum veren modric yoktu sahada.

    peter crouch ise hala rövaşata ile gol atma peşinde. iyi oynadı, buna karşı değilim; ama takımın sistemine uygun bir oyuncu değil bence.

    vedran corluka etliye sütlüye karışmadan oynadı. ekotto-bale ikilisi corluka-lennon ikilisine göre daha fazla hücum etti.

    kaleci gomez'e fazla iş düşmedi. ama bana kalırsa o da pek güven veren bir kaleci değil.

    ledley king her zamanki gibi oynadı. sakatlık problemi yaşamazsa defansı toparlar.

    michael dawson ise woodgate'in yokluğunda oynayabilecek bir oyuncu. ilk 11 oyuncusu değil yani. sürekli, rastgele uzun toplar attı.

    özet geçmek gerekirse, tottenham'da henüz hazır olmayan futbolcular var. ayrıca sakatlıktan dönünce bentley ve woodgate gibi isimler sahada yer alacak. 2-3 hafta içerisinde eski güçlerine dönerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın