• 379
    batmaması mucize.

    bilen bilir, son iki yılda formalarımız çıkar çıkmaz yoğun ilgi gördüğünden istanbul dışındaki illere ulaşması çok uzun sürüyor. ankara'da olduğum halde bir ay boyunca mor formayı alamamam, en sonunda mor forma geldiğindeyse bu sefer isim ve numara baskılarının istanbul'dan gelmediğini söylemeleri bunun son noktasıydı. bu da tabii ki son derece saçma ama, bundan bahsetmeyeceğim.

    bu sene akıllanılmış olma ihtimalini göz önünde bulundurarak, lansmandan 3 gün sonra karum galatasaray store'a arslan forma sordum, cevap olumsuzdu. ben de "geçen seneki gibi internetten alayım bari" diye düşündüm, girdim gsstore.org'a, yazdırdım kewell - 99'u, verdim siparişimi, beklemeye koyuldum.

    sorun yok di mi? aslında yok. yani ufak bir pürüzü saymazsak, bu anlattıklarımı tam 11 gün önce yaptım ben. bu arada iki kez şikayet mesajı attım, birincide umursanmadı, ikincide şu şekilde bir otomatik cevap aldım:

    "syn. the stig,

    2010-2011 yeni sezon formalarımızın siparişlerindeki yoğunluk nedeniyle teslimatlarda gecikmeler yaşanmaktadır. bu durumdan dolayı taraftarlarımızdan özür diler, gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

    saygılarımızla."

    bizden de size saygılar değerli galatasaray store çalışanları, 11 dakika sürmeyecek işi 11 günde yapmak zor sonuçta. bu arada başkana selam, bir daha "fenerium'da bizim iki katımız kadar forma satılıyor" derse manyak taraftarın teki yeni aldığı televizyona acımadan girişecekmiş onu da belirtiverin.

    edit: şundan bahsetmeyi unutmuşum, bu kadar dellenmemin en büyük sebebi sitedeki "siparişleriniz en çok 2 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilir." ibaresi. benimki 11 gündür "hazırlanıyor" sorun bu.

    editt: kewell the wizard of oz ve bsktpc uyardılar, ankara'da şu anda galatasaray store'larda forma varmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın