resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2246
    taraftarları ufak ufak yan çizme talimlerine başlamışlar ve (bkz: frank rijkaard iyi ama futbolcular kötü ekolü)nün ardından sözlüğümüze yeni bir ekolün katılmasını sağlayarak ufkumuzu açmak için mücadele vermektedirler.

    (bkz: frank rijkaard iyi ama yönetim kötü ekolü)

    -yemezler.

    ilk günden beri söylüyoruz bu projenin yalan dolan olduğunu.
    galatasaray başkanı iki dönem galatasaray başkanlığını sürdürmek için 2009 2010 sezonunda kumar oynamak isteyecek;

    -geldiğinin ikinci senesinde sinekten yağ çıkarmaya çalışan galatasaray başkanı sayesinde, bu kumara katılmak için 2009 2010 sezonunda sen kendi cebine yıllık 4 milyon euro'yu cukka edeceksin. ekibinle birlikte yıllık maliyetin 7 milyon euro olacak.
    -yine uefa kriterlerinden bahseden ve elano'ya ödediği yıllık 3.250 bin euro dan kurtulmaya çalıştığı için onu pazarlamayı beceremeyen galatasaray başkanı sinekten yağ çıkarmaya çalıştığı 2010 2011 sezonunda da bu 4 milyon euro'yu sana indiragandi yapacak.

    -2009 2010 sezonunda sana transferler için "tamam hallederiz" diyecekler ve tüm transferleri yönetim yapacak. bir tane dahi futbolcu sokamayacaksın, senin istediklerinin hiç birini almayacaklar, sen bu taa kaleciden başlayan plansız programsız transfer politikasına, cebine girecek paralar için hiç sesini çıkarmayacaksın.

    -yönetimin yaptığı kaleciden başlayan plansız programsız transfer politikası, gerek senin sistemine uymaması, gerekse senin sistem dediğin şeyin ortaya çıkardığı sonuçlardan en önemlisi olan sakat sayısını arttırması karşısında elde patlayınca, devre arasında saçma sapan transferler yapıp üzerine tuz biber ekeceksin. (jo&dos santos-nonda)

    -2010 2011 sezonu için sadece bir tek futbolcu istemene izin verecekler. sen de stoch'u isteyeceksin. yönetim iki sezonda istediğin tek futbolcuyu getirmeyi beceremeyerek 2010 2011 için tüm transferleri yine yönetim yapacak ve sen yine bu kaleciden başlayan plansız programsız transfer politikasına cebine girecek paralar için hiç sesini çıkarmayacaksın.

    ve bu olanlardan sonra taraftarların bi o yana bi bu yana yapacaklar.
    önce
    (bkz: frank rijkaard iyi ama futbolcular kötü)
    şimdi;
    (bkz: frank rijkaard iyi ama yönetim kötü ekolü)

    yok öle.
    herkes zamanında yazdıklarının arkasında ve herkes dik duracak. kıvırmaya kalktınmı zamanında ettiğin kötü sözleri yuttururlar adama ya da ömrün sözlükten eski entrylerini silmekle geçer.

    ha, o çaktırmadan sildiğiniz entrylerinizde adamlığınızın ölçüsüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın