resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 258
    haldun üstünel'den sonra gelmesi kendisinin en büyük talihsizliğidir. şu dakika itibari ile transfer çalışmalarında kriteri taraftarı mutlu edecek transfer olarak belirlediğiniz zaman başarısızdır. ancak galatasaraya zarar vermeye çalışan artniyetli birisi gibi gösterilmesi can sıkıcıdır. daha lig başlamadan günah keçisi olmuştur.

    hiçbirimiz adnan polat ile ne konuştuğunu bilmiyoruz. ancak neredeyse hepimiz adnan polat adnan sezgine 30 milyon avro vermiş de o kimseyi getirememiş gibi davranıyoruz. eleştirip beğenmemek ile hain ilan etme arasında çok büyük bir fark var.

    daha lig başlamadan, hiçbir şeyi net olarak görmeden bir insana ve hatta bir klübün transfer politikasına bu kadar yüklenmek ile basının bir maçla galatasarayın üstüne gelmesinden çok da farklı değildir bana göre. evet yerine geldiği insan kadar başarılı olmamıştır, ses getirmemiştir. ancak sanki galatasarayın oynamadığı sezonda başarısız olma ihtimalinin tek başına sorumlusu değildir bu adam. adı üstünde, o sezon daha oynanmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın