• 99
    --- alıntı ---

    rosicky ve ledesma duyurusu!

    ledesma ve rosicky transferlerinde problem çıktığı bilgisini aldık. bizim kaynağımıza imzalar atıldı diye haber gelmiş ama aslında prensip anlaşmalarıymış. ledesma ınter araya girince rosicky’de wenger’den bu sene cok süre alacagini öğrenince gelmekten vazgeçmişler.
    tabi ki oyuncuların mazeret üretmelerine olanak sağlayan en büyük etkenin, elano’nun satisinda ki gecikme olduğunu da bildirmek isteriz.
    dolayısıyla biz de, imzalar atılmadan size bildirmeyeceğiz sözümüzü istemeden de olsa yemiş olduk. istemeden de olsa çok kızdığımız basının konumuna düştük. çok kızdığımız çakma gazetecilerin, kurdukları çakma internet sitelerinde yaptığını yapmış gibi olduk. size yanlış bilgi verdiğimiz için değil, tüm bu kirlilik içinde, sizi sanki biz de kandırmışız gibi bir hava oluştuğu için çok üzüldük. uzun suredir emek vererek olusturdugumuz “scoutgs söylediyse doğrudur” söylemine zarar verdiğimizden ve sizlerin bizleri her ortamda savunmanızı sağlayan inancınızı zayıflattığımızdan dolayı üzgünüz. size kesin olmayan bilgilerin verilmemesi adına çok çaba sarfettik ve özen gösterdik. hatta bu bilgilerden ufak bir sızıntı olduğunu tespit ettiğimizde, uzun yıllardır birlikte olduğumuz ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla bile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.
    galatasaray taraftarı olan bizler, gene galatasaray taraftarı olan sizleri yanlış beklentilere soktuğumuz için özür dileriz.

    tekrar ediyorum, unutulmasın ki biz galatasaray taraftarıyız. galatasaray taraftarı olarakta, diğer taraftar arkadaşlarımıza bu sene cana, pino, kewell, baros’ta olduğu gibi biraz öncelikli bilgi vermek istedik ama bu son olay istemediğimiz şekilde sonuçlandı…

    peki kimler gelecek ve şu anda kimlerle görüşülüyor ?
    bunun cevabını kısmen aldık ama böyle bir tecrübeden sonra bunu size iletmek çok zor.
    bundan sonrası için, izleyeceğimiz yolu bilmiyoruz.
    daha konuşmadık.
    olumsuz haberi alınca hemen size iletmek istedik, üzerinde çok konuşmadık.

    bunun muhakemesini biz kendi içimizde yapacağız.
    bundan sonrası için de ona göre bir karar verip uygulayacağız.
    onu da daha sonra duyururuz.

    sevgiler
    scoutgs yönetimi

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın