resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2
    1992 dogumlu. henüz profesyonel sözlesme imzalamadi ve aslinda a genclerde oynayabilir ama hazirlik karsilasmalarinin hemen hepsinde mcclaren ona formayi verdi. ofansif orta saha ama modern olanindan diyelim. fizigi, sutlari,defansi ve oynama istegi muazzam.. cok yönlülügü nedeniyle "iniesta" benzetmesi de yapiliyor.. az biraz tanidigimizdan tipik de bir alaman türkü olan bu cocugun mevkisi nedeniyle her ne kadar u19 almanyasinda oynasa da milli takim yetkililerinin israrla takip etmesini de öneririm.

    cikis yapmadan önce milli takima baglamak gerekir ki sonradan "aa teklifimizi kabul etmedi" geyikleri dönmesin.. burada yetismis bir oyuncunun o kendisinden oldukca farkli kalabaligin icerisine girmek istememesini anlayabilirseniz ancak degistirebilirsiniz. burada yetismisgiller farkli bir ilgiye ihtiyac duyuyorlar.. amaciniz ülke futboluna katki saglayacak gencleri kazanmak ise benden daha iyi bir sekilde takip edip bunlarla yakin iliski kurup simdiden yerini hazirlamaniz gerekir.. u17-18-19 ne ise yariyor ki ? tarik camdal, cenk tosun gibi tolga da simdilik alman u19'unda forma giyiyor maalasef..

    onu buraya tasimamizin nedeni wolfsburg'un kadro yapisi icerisinde sans bulma ihtimali oldukca fazladir. bu sene bu cikisi gerceklestiremezse seneye olacaktir diyoruz bir sekilde.. simdiden takip etmekte fayda vardir..
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın