resim
İlkay Gündoğan
Takım:Man City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 3
    mesut'un dünya kupasi performansi ilginc bir sekilde ılkay'a da yaradi. kicker'de sürekli konu ediliyor. bakin bu haftaki sayida kaleci raphael scäfer'in röportaji var ama hayvani bir baslik ile "gündogan özil'den daha iyi olabilir" manseti atilmis röportajin basina.. gecen haftalarda da keza ayni sekilde.. biraz da leverkusen ve hoffenheim'in ayni anda bu oyuncuyu kadrosuna katmak istemesi de yildizini arttirdi. simdiden nürnberg tarihinin en pahali bonservisine neden olabilir dedikodulari dolasiyor.. kiessling, leverkusen'e buradan gider iken 5,5 milyon kazandirmisti, gündogan sözlesmesini uzatirsa bu rakami gecip klubun tarihine gecebilir. velhasil gidecek buradan ama bir senesi daha var, belki cok baska yere ?

    ben bu gibi yetenekleri cok severim. golsüz macin en güzel ayrintilari inceci ayaklarin saha icerisinde gerceklestirdigi tahmin edilemez paslari, düsünceleri.. en cok da futbol zeksi. daha iyi algilayabilmeniz icin türkiye'de izlemekten en cok keyif aldigim oyuncu sergen yalcin idi. cokca defa onun icin seyretmisimdir besiktas maclarini.. gündogan ya da özil sol ayaklari biraz benzerdir bu acidan.. yetenektir yani, saf yetenek.. ve dürüst olmak gerekirse alman medyasinin aksine ben daha cok leverkusen'in burak kaplanini begeniyorum. listeye cok az seyredebildigim icin alamayacagim lakin öldürücü paslari, soguk kanli olusu ve yetenegi ile ileride saglam bir yere geleceke oyuncu önce odur, sonra gündogan.. lakin kadro yapisi itibari ile cikisi bu sene ılkay gerceklestirecek ve burak ekstrem bir performans sergilemesi gerekiyor onlarca güzel ön oyuncusunun oldugu takimda..

    toplarsak; kümede kalma maclarinda attigi gol ve oynadigi futbol ile nünrberg halkinin sevgilisi olmus, aldigi transfer teklifleri nedeniyle de üzerinde daha fazla durulan, hocasinin cok sevdigi gündogan bu sene ilkonbir oynacaktir ve cikis yapma ihtimali en fazla olangillerden..
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın