resim
Mehmet Batdal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 190
    --- alıntı ---

    galatasaraylı futbolcular mehmet batdal ve serdar özkan hem süper lig hem de uefa avrupa ligi’nde oynayacakları maçlar hakkında galatasaray televizyonu’na açıklamalar yaptı.

    takıma uyumunun giderek arttığını söyleyen mehmet batdal "gol atmam motivasyonum açısından önemliydi" dedi.

    “hazırlık maçlarında güzel sonuçlar aldık. benim gol atmam, motivasyon ve uyum açısından gerçekten önemliydi, bunlar da gerçekleşti. daha sonra zaten birkaç hazırlık maçının ardından uefa avrupa ligi karşılaşmalarına çıktık. takıma uyumun yavaş yavaş arttığını düşünüyorum. her geçen gün hem şehir olarak istanbul’a, hem de galatasaray gibi büyük bir camiaya alıştığımı düşünüyorum. ben alıştıkça da rahatlayacağım ve bu rahatlık ilerleyen günlerde futboluma yansıyacaktır. dolayısıyla önümüzdeki günlerin hem kendi adıma hem takımım adına daha güzel sevinçler, daha güzel mutluluklar getireceğini düşünüyorum.”

    mehmet batdal, sivasspor deplasmanından alacakları 3 puanla lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

    “süper lig başlayacak ve bu ligde oynama duygusunu tadacağım. sivasspor maçı ile beraber başlayacağız. aslında zor bir fikstürümüz var. sivasspor deplasmanı, sonra avrupa ligi maçı, daha sonra tekrar sahamızda bir maçımız var ve ardından deplasmanlar başlıyor. ‘’nasıl başlarsak öyle gider’’ diye bir tabir var ama ne kadar geçerli bilmiyorum. iyi başlamak her zaman moral ve motivasyon açısından önemlidir. sivasspor deplasmanından alacağımız 3 puanla lige iyi başlamak istiyoruz.”

    uefa avrupa ligi play-off turunda ali sami yen stadı'nda oynayacakları karpaty lviv maçına da değinen mehmet batdal, "bu kez avantajlı bir skor alıp rövanş maçına rahat çıkmak istiyoruz" dedi.

    “ofk belgrad maçı bizim için zor olmuştu. içeride 2-2’lik bir beraberlik sürpriz bir sonuçtu ama kendi sahamızda yapmamız gerekeni deplasmanda yaptık ve rakibimizi çok rahat bir skorla eledik. play off eşleşmesinde de ukrayna takımı karpaty lviv çıktı karşımıza. ama bu eşleşmeye baktığımız zaman ofk belgrad mücadeleleri gibi düşünmemek gerek. insanlar ofk belgrad’ın çok zayıf bir ekip olduğunu düşündü ama onlar çok güzel bir mücadele etti ve bizi zorladı. ilk karşılaşmada aldığımız skor insanların bizim bu turu geçemeyeceğimizi düşünmesine sebep oldu ama turu geçeceğimizi biliyorduk. yine aynı şekilde, hatta biraz da ders çıkararak iyi konsantre olup, ilk maçta kendi sahamızda avantajlı skoru alıp, oraya daha rahat gitmek istiyoruz. ondan sonra da uefa avrupa ligi’nde gruplara kalmamızın ardından yükselebildiğimiz en iyi seviyeye kadar yükselmek istiyoruz.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...raytv/haber/7574.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın