• 460
    şu anda ekşi sözlükte delice bir tartışması var ntvspor'un. abiler tartışıyor. ya, ntvspor'un tarafsızlığını filan geçtim de, alexsei belyakov çok hoş bir şeyler karalamış hakkında. böyle erken uyandığım zamanlarda keşke hep böyle yorumlar görsem. işte o yorum;

    --- alıntı ---
    bırakınız konuşsunlar efendim ne zararı var. zira küçük maçlardan alınan galibiyetleri destanlaştırması büyük maçlardaki hezimetlerin geçiştirilmesi kadar güldürürken bir yandan da merhamet duygusunu bize tekrar hatırlatıyorlar zaar. nefret uyandırma seviyesini çoktan aştılar zira.
    bir galatasaraylı olarak volkanın her başarılı kurtarışını gözyaşları içerisinde avuçlarımı patlatırcasına alkışlar oldum. her duran top organizasyonunda heyecandan kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor artık. lugano ve bilica ile hırslanıp televizyona bilimum kuruyemiş atar oldum fenerbahçemiz alehinde çalınan her düdükte. rıdvanlı türk futbolu zamanlarına özlem duyar oldum. o dönemki kalitenin bir türlü yakalanamamasından dolayı efkardan ispirtoya verdim kendimi. hele o young boys yok mu ben onun ta o amına koyum.

    --- alıntı ---

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19956959
App Store'dan indirin Google Play'den alın