• 1
    --- alıntı ---
    galatasaray'ın efsanevi yıldızı gheorghe hagi, anlamlı bir organizasyona imza atıyor. efsanevi futbolcunun düzenlediği iki turnuvada, aralarında galatasaray'ın da bulunduğu dünyanın büyük kulüplerinin genç takımları yarışacak.

    futbolu bıraktıktan sonra kendisini genç futbolcu yetiştirmeye adayan ve doğrultuda "academia hagi" isimli futbol okulunu kuran efsanevi yıldızımız hagi, bu ay içinde düzenleyeceği iki turnuvayla dünyanın ünlü kulüplerindeki genç yetenekleri köstence'de buluşturuyor. "hagi talent cup" isimli ilk turnuvada barcelona, real madrid, galatasaray ve academia hagi takımlarının 17 yaş altı ekipleri karşı karşıya gelecek. turnuva maçları 10 ila 12 ağustos tarihlerinde oynanacak.

    ertesi hafta 15 yaş altı yeteneklerin yarışacağı diğer turnuva ise "doğunun yıldızları" ismini taşıyor. bu turnuvaya da galatasaray'ın yanı sıra, dinamo kiev, dinamo moskova, legia varşova, levski sofya, partizan belgrad ve academia ferenc puşkaş takımları katılacak. bu turnuva ise 17-21 ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

    "özellikle oynadığım takımların genç yeteneklerini buluşturmak istedim" diyen hagi, turnuvaya katılan takımların tüm giderlerini de karşılayacak.

    romanya'ya gidecek galatasaray kafilesi şu isimlerden oluşuyor:

    anıl sarıfakıoğlu
    ahmet keskinkılıç
    tayfun hut
    ahmet geçer
    gökhan karagülle
    demirali çizer

    18 futbolcumuzun da yer alacağı kafileye, futbol akademisi koordinatörümüz tugay kerimoğlu da daha sonra katılacak.
    --- alıntı ---

    ukdeyi psychonaut kişisi 09.08.2010 13:50 tarihinde vermiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın