• 235
    gecen sene den beri iyinin üstünde bir kadrolari var. tecrübe eksikliligi ve biraz laubalilik ile lig de iyi ba$lamalarina ragmen pek ileri gidemediler ama türkiye kupasini alarak kalitelerini ortaya koydular.

    bu yila ise bursaspor u yenip süper kupayi alarak güzel bir baslangic yaptilar. tam kadrolari saymadan bir analiz yapacak olursak, kale den ileri uca kadar cok kaliteli isimleri var. ve tabii ki bir de senol günes gibi bir antrenör faktörünü göz ardi etmemek lazim. $enol hoca takima büyük özgüven ve moral getirdi. otorite sahibi ve en önemlisi kendisi de bir karadenizli.

    gelelim ufak bir kadro analizine:

    kalede: onur
    defansta: egemen, serkan balci, cale ve digerleri
    orta saha: ceyhun, colman, selçuk inan ve digerleri
    hücum: alanzinho, umut, burak ve yattara

    bu adamlar kadro yu bozmayip takviyeler ile daha da güclendiler.

    iddia ediyorum, trabzonspor bu yil türkiye de firtina gibi esecek ve $enol hoca futbolcularini liverpool macina mental olarak tam anlami ile hazirlayabilirse, bu trabzonspor bu liverpool u play-off larda eleyip uefa avrupa ligine kalir!

    türkiye de galatasaray dan sonra avrupa da rahat oynayabilen tek takim trabzonspor dur.

    19 agustos persembe günü sempati duydugum 2 takimin maci olacak. umarim bizim mac ile ayni saat te olmaz da izleme firsatim olur. gönlüm trabzon dan yana. haydi karadeniz firtinasi, görelim seni!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın