resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 1023
    bize teni uyuşmadı ya, bal yapmayan arı, bir boka yaramazdı bence de. ulan bu adam barosla kewella adam gibi elano ile kaç maz izleyebildik ?

    lütfen biri bana cevap versin.

    sezonun ikinci yarısında elinden geleni yapan, kendi korner direğine kadar adam kovalayan kimdi?

    takım dökülüp ceza sahasına kadar gidemezken penaltı yaptıran adam bu değil miydi?

    takım dökülürken şut çekebilecek cesareti ve gücü bulan bu adam değil miydi?

    bunları yapan 2 kişi vardı takımda ve biz ikisini de gönderdik. lanet ediyorum bu adamı izledikçe. yaptığı her güzel hareket, her attığı gol bir yerlerinize girsin, uykularınız kaçsın.

    unutmadan yaptığı asist: http://www.youtube.com/watch?v=V63Z_pLwVLw
    http://media.tumblr.com/...6uzo3GWNu1qbmddn.jpg

    ulan tottenham bir boktan anlamıyorsun, bal yapmayan arı bu adam. maçta 2 gol atan keane yi değil de bu adamın boy boy fotolarını koyuyorsun. hem de tam 3 maçtır. hay allah hiç bir şeyden anlamıyorsunuz.

    (bkz: napak kanka bonservisini alak mı ?)

    gelen edit: geldiğinden beri takıma hiç bir şey vermediği için alınmadı. keita ve leo yu zaten yolladık. tüm takımı yollamamız lazım çünkü hepsi berbat oynadı. bu çok güzel bir düz mantık. tebrik ederim. henüz 21 yaşında evinde 2 tane "en değerli" oyuncu ödülü bulunan bir adam bal yapmayan arıdır, koca sezon elano ya alışma problemi diyebilen bünye bu adama boşver yea denir. bahsedilen 7 milyon pound veya euro polat'ın artık bizim eve gelse orada bile söyleyeceği " yahu biz de işte bu sene 180 milyon euro luk sponsor anlaşması yaptık " lafının yüzde bilmem kaçıdır. matematiğim yok hesaplayamadım pardon.

    arısın lan sen gio 2 sene sonra gelip popomuzu bir maçta sokma da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın