aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 422
    arnavutluk vatandaşı olduğu için 5 ağustos 2010 ofk belgrad galatasaray maçı'nda top ayağına her geldiğinde tribünler tarafından yuhalanmıştır. kendisinin milliyetçi biri olmasıyla da alakalı biraz. bu da gs tv röpörtajından:

    --- alıntı ---

    maçla ilgili neler söylemek istersin?
    bu tarz farklı skorlar aldığınız zaman mutlaka kendinizi iyi hissedersiniz. zaten galatasaray olarak da bizden beklenen buydu. çıkıp beklentilere cevap verdik. böyle bir sonuç almak ve tur atlamak bizim görevimizdi ve görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum.

    bugün tribünlerde topu ayağına her aldığında aykırı tezahüratlar vardı. arnavutluk vatandaşısın ve sırbistan ile aradanızdaki husumet biliniyor. bu konuda ne söyleyeceksiniz?
    bu tip konularla çok fazla zaman harcamak istemiyorum. aslında normal değil ve belki olmaması gerekiyor. ama çok da önemli değil. zaten hep söylediğim gibi benim tek amacım; galatasaray’a en iyi şekilde yardım etmek, bu tip galibiyetlerde ve başarılarda pay sahibi olabilmek. onlara en güzel cevabı sahada verdiğimi düşünüyorum.

    bu soru daha önce de sorulmuştu. hâlâ spekülasyon konusu yapılıyor. kilo fazlalığın olduğu söyleniyor. ideal kilonda mısın, bu konuda bir açıklama yapabilir misin?
    uzun bir tatil döneminden çıktım, o yüzden belirli bir kilo fazlası ile gelmem normal. her geçen hafta iyiye gittiğimi düşünüyorum. lig başladığında ideal kiloma geleceğimi düşünüyorum. şu anda zaten ideal kiloma yakınım. kondisyon olarak da belki tam anlamıyla hazır değilim. ama bir hafta sonunda hem kondisyon anlamında, hem de kilo anlamında en iyi hale geleceğimi düşünüyorum.

    --- alıntı ---

    futbolu burada bıraksın. gün geçtikçe daha da ısınıyorum cana'ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın