UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
1 - 5
  • 198
    --- alıntı ---

    2-2’nin rövanşında tedirgin karşıladığım bir maçtı. 2-0’dan 2-2’ye gelen bir maçın deplasmandaki rövanşı için endişelenmek normal elbette, bizi bu ruh haline düşürenler kendi göbeklerini kendileri kestiler.

    galatasaray ilk maçtaki takımdan oyuncuların bazılarını değiştirmiş ama oyun mantalitesi aynıydı. bol pas yapıp, topu kanatlara taşıyarak gol bulma niyetindeydi.
    maçın başlarında kolay bir gol buldu sarp ile, korner organizasyonundan. bu maçla ilgili galatasaray iyi yaptıklarından çok yanlış veya eksik yaptıklarına bakmak lazım. örneğin korner atılan golü daha iyi pozisyon alan bir takıma atabilecek mi takım, savunma arkasına atılan topla bulunun ikinci gol gibi başka goller atabilecek mi, bunlara sonra bakmak lazım.

    iki farklı öne geçtikten sonra orta sahayı ve topu rakibe verdi galatasaray. maçın başlarında uyguladığı kenarda sıkıştırdıklarında yaptıkları pres gevşedi.
    aslında orta sahanın ortasında sert ve sağlam pres yapılamadığında sıkıntı yaşandığı da görüldü. fenerbahçe’den yenen gol gibi pozisyonlar bu maçta da görüldü. bunda cana’nın henüz form tutamaması ile sarp ile ayhan’ın standart oyunlarının üzerine çıkamamalarının da payı var.

    --- alıntı ---

    http://captano.blogspot.com/...galatasaray-1-5.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın