resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 394
    hatasız kul olmaz demiş büyüklerimiz ama ne yazık ki hatasız kaleci arayanlar var .
    demek ki insan taffarel i ve mondragonu ardarda izleyince hatayı 2-3 yılda bir yapılan bişey bu tarz kalecileri de öyle 3-5 e alınabilir sanıyor.
    bugün gerçekçi konuşacak olursak volkan demirel türkiyenin en iyi kalecisidir ama her sezon en az bir kere kendi kontrolünde gol yemiştir diğer hatları saymazsak. adamlar tahammül edebildiği için de herif tek başına takıma puan kazandırabilir hale geldi. şayet aykut volkan gibi topun üstünden atlasa şampiyonlar ligi maçında , volkan gibi kendi kontrolünde gol yese yahut daha önemlisi fener maçında servetle çarpışıp gol yememize sebep olsa bırakın bu takımda kalmayı hayyatta kalır mı cidden merak ediyorum.
    aykutun gelişim gösteremediğinden bahsedilip karalayanlar acaba hiç düşündü mü bu adam yıllardır yedek, üstelik antrenörü nezihi boloğlu diye . aynı adamlar eminim ki giovanni dos santos saçmaladığında adam 1 yıldır top oynamıyor olur böyle şeyler demişlerdir . peki aykutun yıllardır kaç defa oynadığını bilmiyorlar mı ? sadece yabancıda hoş karşılanabilir şeyler aykutta hoş karşılanamaz .cech milli maçta elinden top kaçırınca yeteneksiz mi dediniz, beckham penaltıda topa vuramayınca yeteneksiz mi dediniz de hata yapanı yeneteksiz olarak nitelendiriyorsunuz . ve kimse aykutun yediği golde pozisyonu dikkatle izleme gibi bi gereksinim duymaz aykut golü yediyse hata aykuttadır aykuta küfür yağdırılır. akınfeev gibi adler gibi yahut buffon , cech gibi kaleciler gelmeyecekse bırakın o kalede aykut dursun, çünkü sanctis ve francoyu izledikten sonra gördüm ki aykut yılda 5-6 maç yapmasına rağmen onlarla aynı seviyede . ve aykut 2007-2008 sezonunun son haftalarında forma bulunca , neler yapabildiğini gördük. biraz tahammül çok mu zor veya kurtardıklarını hatırlamak çok mu zor ki adam bu denli karalanıyor.

    neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok zira aykutun sadece hatasını görenler ve bide hatasını bekleyenler var. o yüzden son olarak diyorum ki hatasız sezon bitiren kaleci bulamazsınız az hatayla bitiren de buffon olur , kahn olur ki onlarında bizimle işi olmaz . o yüzden aykut oynarsa bulabileceğimiz en iyi kaleci olacaktır zira bunun için gerekli yetenekler damarında ki asil kanda mevcuttur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın