resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 385
    hakkında söyleyeceklerim olan kişi. aslında onun hakkında değil, eleştiriler hakkında söylemek istediklerim.

    gelelim geniş zaman editine:

    eveeet, yeni bir aykut erçetin yazısında daha birlikteyiz. (bu yazı genel olarak ufuk ve emirhan ve hatta takımda yeni forma şansı bulan, bulacak isimler için de geçerlidir)

    inşallah bu sene en azından bir sezon ilk kaleci olarak oynasın istiyorum bu kişi.

    milli takıma kaleci veremeyen bir takımız.

    altyapısından kaleci çıkmıyorken en azından 1 sene yerli kaleci korusun. aykut bu ligi her türlü götürür. aykut u eleştirmek isteyen herkes de yazabiliyor zaten. yazın, eleştirin ama hakaret etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz bunu çözemiyorum.
    sevmeyebilirsin, güven(e)meyebilirsin eyvallah ama hakaret edemezsin.

    hatalı her hareketini yaz, yine eleştir ama kendi hatası olmayan bir korner golü yediğinde eleştiriyi kime yapacağını karıştırma. (bkz: #450576)

    yabancı hayranı ol, istediğin futbolcuya kurban ol, haksızlık yapma.

    aykut şu anda tedirgin. yapması gereken şey kaleyi korumak ve bunu oraya en yakın şekilde durarak yapıyor şu anda. zamanla tedirginliğini atacaktır. hamleleri daha kendinden emin olacak bu şekilde takım oyununa katkısı artacaktır. inşallah rijkaard' ın ve yönetimin kaleci alma gibi bir çalışması yoktur. sezona başlandığında taraftar * lar takımına güven duyduğunu belli eder, onları kurda, kuşa, türk spor medyasına yem etmeyeceğini belli eder ve aykut'u bile(!) dahil ederse buna kendisinin de sonuçtan memnun olacağı bir sinerji oluşacaktır.

    sonuç olarak sözlüğe iki cümleyle yazılan; gitsin, kevgir, berbat, kazma entrylerinin gazına gelip adam harcamayın. kendi gözlerinizle de bakın, o top aykut a gelen kadar kaç kişiden geçmiş, kim eli belinde seyretmiş, kim gereksiz laubalilik yapıp takımı yakıyor. adam harcamayı seçmeyin, topluluk psikolojisiyle linç girişiminde bulunmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın