• 556
    kulüplerinden ne beklediklerini merak ettiğim kitle. dün 4 agustos 2010 fenerbahce young boys maci'nı izlerken, kendi kendime bu soruyu sordum:

    fenerbahçe şampiyonlar ligine katılsaydı, şampiyonlar ligini mi kazanıp dönecekti türkiye'ye? böyle birşey olabilir mi ya? senin kulübündeki oyuncular kimler ki, bu hayale kapılıyorsun? defansına bi bak! bilica, bekir ilhan! forvetin? gökhan ünal ve (genç) semih! bu takımı komple yabancı yapsan, bu mentaliteyle bırak şampiyonlar ligini kazanmayı, bırak uefayı almayı, evindeki yayla kupasını bile alamaz. sen kulüp olarak tıka futbolcuların poposuna dolarları, euroları, sonra azim bekle, mücadele bekle.

    sen fenerbahçe taraftarı olarak bu kulüpten başarı mı bekliyorsun? her yere para saçan, herşeyi ben bilirim, ben yaparım başkanını koltuğundan indereceksin ki, fenerbahçe'de birşeyler değişssin.

    yok anam bunlar ot gelmişler dünyaya, saman gidecekler, başkanlarının parası var diye bu adama katlanıyorlar. sonuçta dünyaca ünlü oyuncuları getirdi bu sezon fenerbahçe, stoch ve diar'ı. bu onlara yetiyor sanırım....
App Store'dan indirin Google Play'den alın