• 41
    --- alıntı ---
    galatasaray merkezi’nde film günleri - ıı

    sinema sektöründe yönetmen, senarist, yapımcı olarak çalışan tüm galatasaraylıların işlerini kamuoyu ile paylaşmayı amaçlayan galatasaray merkezi, "bizim gözümüzden" film gösterimlerinin ikinci programında galatasaraylı genç yönetmenlerin işlerini sinemaseverlerle paylaşıyor.

    6-13 ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çeşitlemeler başlıklı film gösteriminde 40 yaşın altındaki galatasaraylı yönetmenlerin konulu, belgesel ve deneysel; kısa ve uzun metrajlı filmleri yer alıyor.

    yoel meranda’nın 2005’ten bu yana çektiği deneysel filmleri, dağhan celayir’in uluslararası ödüllere layık görülmüş tek notalık adam’ı, melik saraçoğlu - hakkı kurtuluş ortak yapımı orada adlı uzun metrajlı filmi, tayman tekin’in dedem diye söylemiyorum ve caner kaya’nın içinden şehir geçen festival adlı belgeselleri, umut aral’ın uluslararası ödüllü çarpışma adlı kısa filmi, uygar ve burcu şirin’in doğum ve ölüm adlı filmleri ile tuna kiremitçi’nin üç kısa filmi gösterimde yeralan filmler arasında.

    gösterimler 6-13 ağustos 2010 tarihleri arasında pazartesi hariç her gün 16:00 ve 18:00 saatlerinde yaklaşık bir saatlik programlar şeklinde gerçekleştirilecek.

    galatasaray üniversitesi kültür ve sanat merkezi, film günleri programının ilkini, galatasaraylı yönetmenlerin istanbul konulu filmlerinden oluşan bizim gözümüzden istanbul başlıklı programla 9-14 temmuz 2010 tarihinde gerçekleştirmişti.

    galatasaray merkezi film günleri - ıı
    6-13 ağustos 2010
    istiklâl caddesi no: 90, tarihi ptt binası galatasaray-beyoğlu
    bilgi için: 0212 293 49 84
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7528.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın