• 3
    --- alıntı ---

    sertaç şanlı galatasaray cafe crown'da

    galatasaray cafe crown, 2009-10 sezonunda tb2l takımlarından genç telekom'da kiralık olarak forma giyen sertaç şanlı ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

    sporcumuza galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

    bilgi: sertaç şanlı

    türk basketbolu’nun gelecek vadeden gençlerinden olan sertaç şanlı, 1991 doğumlu ve 2.14 cm. boyunda. basketbol kariyerine efes pilsen altyapısında başlayan başarılı oyuncu, kısa bir süre sonra özel nedenlerden dolayı pınar karşıyaka’ya transfer olmuştu.

    ilk basketbol eğitimini efes pilsen ve pınar karşıyaka gibi iki önemli basketbol okulunda alan sertaç, henüz 16 yaşında iken belli bir bonservis bedeli karşılığında pınar karşıyaka’dan türk telekom’a geçiş yaptı. ve 2009-10 sezonunda türk telekom’un tb2l’de mücadele eden pilot takımı genç telekom’un formasını giydi. genç telekom’da istediği süreleri ve profesyonel seviyede mücadele etme şansını bulan sertaç şanlı, sezonu 11,6 sayı ve 7,1 ribaund ortalamalarıyla tamamladı. uzun boyuna rağmen yumuşak bilekleri sayesinde rakipler için bir şut tehdidi olabilen pivot, daha önce genç ve ümit milli takım bünyesinde de bulundu. şut opsiyonu, kendisini dört numara için de bir seçenek hâline getirebiliyor. sertaç şanlı, yeni sezonda daha önce ümit milli takım için beraber mücadele ettiği melih mahmutoğlu ve hüseyin göksenin köksal ile de aynı takımda oynayacak.

    kadrosunu tecrübeli oyuncularla güçlendiren ve etkili transferlerle sezona iddialı girecek olan galatasaray cafe crown, ümit milli takım’da oynayan üç oyuncusu ile geleceğe de yatırım yapıyor.

    --- alıntı ---
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın