• 443
    bakınız mehmet demirkol arkadaş. dünya alem biliyor galatasaray lisesi çıkışlı olduğunu ama fenerli olduğunu. samimi gelir, gelmez. ona ben birşey diyemem, herkesin kendi anlayışıdır. ama adam hıncal uluç'luk yapmadan fener'i de beşiktaş'ı da bizi de eleştiriyor.

    daum'un sözleşmesine koyulan abuk subuk tazminat maddesi için fener'i yerlere attı.

    yeri geldi rijkaard gönderilsincilerin sesi yükselmişken "nereye gönderiyorsun arkadaş, kaç rijkaard getirdin de şimdi gönderilsin diyorsun"a getirdi.

    mustafa denizli ve schüster'in imza sürecinde olan olaylarda yeni bilgi edindikçe yeni görüşler koydu; hem mustafa denizli'ye ayıp edildiğini ama beri yandan da bir yöneticilik başarısı olduğunu söyledi.

    böyle insanlar yok değil bu spor camiasında. ama ntvspor nedendir bilinmez galatasaray hariç (hıncal uluç'u saymıyorum, mübarek benim diyen fenerli'ye taş çıkartır galatasaray'a bulaşma konusunda) her takıma mensup insan var bünyelerinde. banu yelkovan, belki de şu ülkenin sahip olduğu göz önünde olan en donanımlı futbol yorumcusu kadını. bağış erten keza eurosport'a türkçe yayını getiren, caner eler gibi bir ayaklı kütüphaneyi bizlere sunan insan.

    sabahları 7/10'da tayfun bayındır yine aynı şekilde. kaan kural'a zaten laf yok.

    ama mesela türkiye'de tek olduğun bir dalın yayıncılığını yapıyorsun ve yorumcularından birisi mustafa doğan. ne alaka?

    açık açık ben fenerliyim diyen, fener şampiyonluğu kaçırdığında canlı yayında neredeyse ağlayacak olan rıdvan dilmen'i, kontratında fenerbahçe'den teklif gelirse giderim maddesi bulunan rıdvan dilmen'i inatla lig maçlarından sonra yorumlattırıyorsun. hem de herkesin maçını.

    sorarım sana sayın fuat akdağ * ben önce fenerliyim diyen birine bırakın galatasaray'ın maçını, fener'in maçını nasıl yorumlattırırsınız? yada güntekin onay'ın her sorduğu soruyu evirip çevirip tekrar söyleyen, sonuna da "sıkıntı var"ı ekleyen sergen yalçın'ı ayrıca köy kahvesinde okeye dönermiş gibi oturan bir sergen yalçın'ı nasıl yorumcu yaparsınız?

    ya sadece güzelliği olan, yayınların çoğunda kendince espriler yapmaya çalışıp kendini küçü düşüren, formula 1'den başka hakim olduğu branş olmayan burcu esmersoy'un kanalda cirit atmasına ne demeli?

    artıları olan ama eksilerine de dokunamayan, basireti bağlanmış, farklı emellerin aleti olmuş ama ne yazık ki ülkenin tek spor kanalıdır.

    bünyesindeki tarafsız ve değerli isimlere zengin olup bir kanal açmak istiyorum izinleriyle. yada hepsini eurosport'a alalım, maçları ercan taner anlatsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın