• 442
    "net galatasaray düşmanı" gibi bir yaftayı hak etmediklerini düşünenlerdenim. nitekim buna ilişkin görüşlerimi bir süre önce paylaşmıştım: (bkz: #436685)

    peki ne oldu da bu kanal galatasaray ve beşiktaş * taraftarının tepkisini almaya başladı? bir kere kanal yönetimi yorumcu seçimlerinde hatalı.. sen her maçtan sonra yayınlanan bir program yapıyorsan * ya bu programın yorumcusunu tarafsız adam olarak belirleyeceksin ya da seçtiğin adamın göz göre göre açık ve aleni bir biçimde yanlı yorum yapmasına bir şekilde engel olacaksın. olmadı mı? her maç için ayrı yorumcu alacaksın. eğer sen bu önlemlerden hiç birini alamıyorsan * ben bu işte art niyet ararım.

    sen galatasaray maçını da, fenerbahçe maçını da, beşiktaş maçını da aynı adama yorumlatırsan bir süre sonra bu işin boku çıkar. *

    galatasaray taraftarının başlatmış olduğu nontvspor kampanyasını bir uyanış kampanyası olarak gördüğümden yararlı buluyorum. bildiğim kadarıyla bu kampanya genel kanının aksine boykot kampanyası değil. zaten bir şeyi boykot ediyorsanız onun yerine daha iyi bir alternatif sunmak zorundasınızdır. şu anda türkiye'de ntvspor'un alternatifi yok. bu kampanya yayın politikasını tekrar gözden geçirmeye zorlama hareketidir. umarım kanal yöneticileri bu tepkileri dikkate alır ve yeni sezona yeni bir başlangıç yapar. aksi takdirde çok daha büyük tepkiler alacağı kesindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın