• 1
    atatürk olimpiyat stadı'nda oynanmış süper lig 4. hafta maçı. ilk 3 haftadan çıkardığımız 7 puan * sonucu taraftarın heyecanla gittiği , hatırı sayılır bir kalabalık önünde oynanmış bir maçtı. ligi altıncı bitireceğimizi kimse bilemezdi tabii o zamanlar.

    maça galatasaray çok hızlı başlamış, 20. dakikada hakan'ın vuruşu defansa çarpınca kaleci gökhan tokgöz'ü contre pied'de bırakmış ve öne geçmiştik. bu golden 3-4 dakika sonra da de boer'in uzun topunda defans topu kaleciye bırakmış lakin araya ayğını sokan sabri durumu 2-0 yapmıştı. ikinci yarının başında deniz barış mondragon'a bariz faul yapılan bir yan top pozisyonunda durumu 2-1 yapmış , zorlansak da maçı böyle bitirmeyi başarmıştık.

    ayrıca abdullah ercan bu maçta ilk kez galatasaray taraftarının önüne çıkmıştı ikinci yarıda oyuna girerek. ali tandoğan da bir pozisyonda tabanı ile frank de boer'in bacağına kırma girişimi gerçekleştirmiş, hakem tarafından sarı kart ile ödüllendirilmişti. eğer de boer'in kramponu o pozisyonda kaymayıp da çime takılmış olsaydı o maçta kariyerini sonlandırmış olacaktı uçamayan hollanda'lı.

    ayrıca enine siyah ince çizgiler taşıyan beyaz formamızı da ilk kez giydiğimiz maçtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın