3. Eleme Turu İlk Maçı
Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 2
  • 125
    evet maç 2-2 bitti. ali sami yen de kasımpaşa ya yenildiğimizde ne kadar üzüldüysem bu maçta da o kadar çok üzüldüm. halbuki güzel başlamıştı. kısaca futbolcuları eski açıktan göre bildiğim kadarıyla yazmak istiyorum. ha galip gelsek aynı şeyleri yazar mıydım belki yazmazdım. ama yazdıklarımın geneli bu şekilde olurdu. çünkü takım kazansa da güven vermeyen bir tablo çiziyor.

    asıp kesmeden, istifa diyerek bir taraflarımı yırtmadan;

    aykut erçetin: her ne kadar yenen gollerde bariz hatası yok gibi ama yinede güven vermiyor. senelerdir bu takımda yedek! kaleci ve bu gidişle de emekliliğini yedek kulübesinde hak kazanacak.

    servet çetin: fizik desen var, ama sürekli bir şeyler eksik. fazla iş düşmemesine rağmen * hazır değil gibi. daha doğrusu bir sezon boyu servetle yola devam etmek ?

    sabri sarıoğlu: zannedersem keita nın yokluğunu en çok çeken futbolcumuz. zira önünde oynayan serdar a çok fazla güvenemiyor. yine de bindirmeler felan yaptı. bence bu maç için sahada oynayanlara göre iyiydi.

    hakan balta: varlığı ile yokluğunun toplamının karesi ilk okulda öğrendiğimiz boş kümedir. biz bile halı saha maçında her ne kadar yapamazsakta daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. ama bu arkadaş form grafiğini sürekli aşağılara çekiyor. ne bir atağa kalkıyor ne de tam bir defans yapıyor. üstüne birde topuk pası, çalım gibi şeylere giriyor ki sormayın.

    ayhan akman: 2 sene önce emekli olmasına rağmen hala futbol oynamayı bırakamayan bir adam. onu en iyi “o eski halinden eser yok şimdi” tanımlıyor. belki sahada iyi gibi gözükse de okeye döner gibi bir hali vardı. hani vardır ya bazı futbolcular için eskimiş şarap gibi diye ben bu ayhan da 2 senedir bu tadı arayıp duruyorum ama bulamıyorum.

    barış özbek: köpek gibi koşmak diyince aklıma gelen ilk isimdir. evet güçlü ve nefesi kuvvetli bir kardeşimiz ama biraz da bunu top kullanma kabiliyeti ile birleştirse daha iyi olacak. o da alışmış sarp, ayhan gibi topları yengeç gibi yan yan oynamaya. arkadaş ne var bu yan top oynamada. biz bile halı saha açında yapmıyoruz. kuvvetlisin ileriye doğru yardır gitsin.

    mustafa sarp: ilk geldiği zaman iyi bir yedek olur demiştim. ama beni geçen sezonun ilk yarısında utandırdı. ama ne zaman ki o formayı cart diye yırttı o zaman bitti. kontrolsüz güç, güç değil derler ya mustafa da öyle hırs var ama gerisi yok. ve maç boyunca sürekli yan toplar yaptı. ileriye dönük tek hareketi serdara top şişirmesiydi. bir ileri yardırayım bir topla atağa kalkayım yok. sürekli yan toplarla hazırık pasları yapmaya devam etti. işin ilginci maç 2-2 oldu o hala sabri, hakan balta ile oynamaya devam etti.

    serdar özkan: 15 maçlık bir periyot hayal edersem belki 3-4 maç iyi işler yapabilir ama gerisinde bildiğiniz 11 i tamamlamak için sahaya sürülebilecek birisi. hele koşuşuna hastayım. ayhan da da aynı koşuş stili var. göğüsler kabarık, kalça dışa doğru kollarda hafif geri.

    harry kewell, pino, lorik cana: gazetelerde yıldız tablosu oluşturulur ya işte o tabloda oyuna sonradan girenlere “?” konurdu. bu maç için onlara da "?".

    mehmet batdal: fizik var, ama güç yok. sanki ikili mücadelelerde o fiziğini kullanamıyor. bir hakan şükür olur mu bence olmaz. biraz daha fiziğini kullanarak oynarsa daha verimli olur gibi geliyor.

    arda turan: yapabileceği her şeyi yaptı iki de gol attı. oynadığı oyun ve aldığı sorumluluk itibariyle bence kaldıramayacağı yüklerin altına giriyor. top sürekli onda toplanıyor bu da onun daha fazla koşmasına ve tabi ki daha fazla sakatlanma riskine yöneltiyor. umarım bu sezon her hangi bir sakatlık durumu ile karşılaşmaz. zira o olmayınca eminim takımın %70 i yok olacaktır.

    bu yazdıklarım sadece bu maç içindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın