resim
Barış Özbek
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 651
    hayır arkadaş, anlayamadığım nokta bu adama hala neden kızılmakta.! vaktiyle cihan haspolatlı'ya da dünyanın lafı söylenmekteydi sanki alternatif maicon ya da ramos vardı da; cihan formayı kapıp yetersiz kalıyordu. takımın eksik noktası geçen seneden * belli, başkan çıkıp sezon bitiminde açıklama yapmış ortasahaya transfer yapacağız diye, kamp programı belli, avrupa kupası ve türkiye ligi maçlarının başlayacağı tarihler belli, sevgili transfer komitesi-sorumlusu neyi beklemekte cidden merak ediyorum, her sene aynı şey mi olur be kardeşim, takım hollanda kampına gitti üç aşağı beş yukarı geçen seneki oyuncularla; lan olum bu adamlarla hollanda'ya değil fezaya gitsen n'olur.!!! ne dedi hoca lig bitiminde "kadrom yetersiz" sen takviye yapmadan hollanda ya kampa götürtüyorsan takımı; hocaya açıkça "hocam sizin oranın inekleri meşhurmuş, bizim çocuklar süt içer orada olur bunlardan" demekten başka birşey değildir.
    29 temmuz 2010 galatasaray ofk belgrad maci sonrası skor yorumculuğu yapmayalım. ilk yarıda en az 3 fark olabilirdi; ki kimse barış'ı asalım; ayhan'ı keselim muhabbeti yapmayacaktı. barış aynı barış; ayhan aynı ayhan, hakan balta aynı balta.! (yetersiz yani)

    bu saatten sonra barış özbek'in hala ve hala kendini geliştireceğine inanan varsa kendisine tavsiyem yılbaşında piyango bileti alsın, zira büyük ikramiyenin kendisine çıkma ihtimali barış özbek'in kendini geliştirme ihtimalinden daha yüksektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın