resim
Lacina Emeghara Traoré
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:2.03
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 9
    diarra ve keita sülaleri sittin sayıda topçu çıkaran traore sülalesinin 20 yaşındaki son mahsulü. boy-pos yerinde. transfermarkt 1.98 diyorken cluj resmi sitesi 2.03 diyor. tabii 5 cm için birbirimiz kırmayacağız. alıcı gözle kabaca bakacağız:
    demin boy-pos yerinde dedik ama galiba boy tamamda pos biraz sıkıntılı. son gördüğümüzden beri (ki herhalde yılbaşındaki psv maçıydı,8 ay olmuş) kilo almadıysa azıcık peter crouch endamında bir topçudur. buna rağmen yere sağlam basar. hava toplarında iyidir demeyeceğim bu doğuştan on gelen özelliği. cluj'da ilk boy gösterdiği sıralardaki e büyük sıkıntısı olan son vuruş yetersizliğini geçen sezon bir nebze gidermiş görünüyordu.
    cfr cluj , bu sezon yusuf kone'nin yanına calcio'dan tecrübeli hırvat sasa bjelanovic'i 900.000 avro'ya aldı. bir de geçen sezon devre arasında alınan cristian bud var. anlaşıldı ki rumenler iyi para verene vakitli vakitli okutacaklar ki bir ihtimal olur , ellerinde patlamasın.
    galatasaray'a faydalı olur mu? olur.
    iki forvet'e sahip galatasaray her iki forvetini de yedeklemeli. türkiye çapında mehmet batdal'a alternatif olarak düşüneceğiniz tek isim batuhan karadeniz. öyleyse makul bir ücretle (5 milyon avro biraz çok geldi) alındığında henüz 20 yaşında muhakkak faydalanılacak bir isimdir.
    (5 milyon çok dedim ama sercan yıldırım'ın 10 milyon avro ettiği piyasada çok da sayılmaz o meblağ)
App Store'dan indirin Google Play'den alın