• 551
    birilerinin kendilerine "aslında diğer takım taraftarlarının o kadar da şeyinde olmadıklarını" anlatması gereken taraftar topluluğu.

    bana ne lan fener'in başarısından ya da başarısızlığından? hatta yenin oğlum şampiyonlar liginde barcelona yı milan ı. bizle paylaşacaksanız sevincinizi, bi elimde türk bayrağı öbür elimde cimbom bayrağı konvoyunuza katılmazsam şerefsizim.

    "biz şampiyon olamayınca, bursasporlu gibi sevindiniz, hazımsızlar siziii" diyenleri var.

    sizle alakası yok oğlum. valla yok, billa yok. biz anadoludan takım çıktı diye sevindik. seneye manchester real barca bursa'yı öğrenecekler diye sevindik. biz geçmiş zamanda haksızlık yapılmış ertuğrul sağlam, dişiyle tırnağıyla herkese güzel bir ders verdi diye sevindik. sizin yerinizde beşiktaş, hatta trabzon bile olsaydı, sevincimiz daha az olmayacaktı ki.

    hatta ve hatta bizim elimizden alsaydı bursa şampiyonluğu, çok çok üzülmeyecektik. çok çok büyük ihtimal stadda ayağa kalkıp bursaspor'u alkışlayacaktık. geçen sene sivas'a yaptığımız gibi. bu sözlük "ulan helal olsun" anafikirli girilerle dolacaktı. gayet eminim.

    siz herkesi kendinize düşman sanıyosunuz, soyutluyosunuz, kendinizin ayrı yerde olduğunuzu savunuyorsunuz, sonra da kendi kendinize gaza geliyorsunuz. inanın çok ta umrumuzda değilsiniz.

    düşmanlık olması gereken takım, örneğin leeds united. o elim hadiseden. ama değiliz. hatta kız alıp verdik*

    işte bunların ayırdına varabilseler de, ağzımızın tadıyla, bok atmadan şu ligi seyredebilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın