resim
José María Gutiérrez Hernández
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:İspanya
  • 235
    demogoji yapmaya gerek yok. kendisi türkiye'ye gelmiş en kariyerli oyuncudur. kazandığı kupalar ortadadır. bu kupalarda da kendisinin emeği vardır. çünkü kupaları takımlar kazanır. takım denildiğinde ise futbolcular ve teknik direktör akla gelir. bir nebze de antrenörler. sezona başlarken çekilen fotoğrafları gözünüzün önüne getirin işte. bunun dışındaki malzemeciler, sağlık görevlileri, başkan vesaire bunlar kulubun hizmetkarıdır. takıma direk etki etmez. ihtiyaçlarını karşılar. bu yüzden başarıda birinci dereceden pay sahibi değillerdir.

    hagi vs guti karşılaştırması oluşturmak istenilmiyor fakat aynı yazıda haginin guti'den daha iyi olduğu söyleniyor. bunu kimse inkar etmez burda zaten. biz hep demiyormuyuz bu ülkeye gelmiş en yetenekli futbolcu hagi diye. sadece yetenek değil daha fazlası. ama bırakın arkadaşım bunu burda yapmayı allaşkına. gitsinler beşiktaşsözlük'de tartışsınlar bunu.

    son olarak guti reale maç kazandırmadı demeyin çarpılırsınız. real maçı izlemiyorsun derim ben böyle bir şey yazıldığında direk. geçen sene yedekten girip 3-4 maçı çevirdiğini biliyorum sırf. sadece geçen sene ve yedekten girdiği halde. yapmayın. yapmayın. yapmayın.

    türkiye'ye gelmiş en kariyerli futbolcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın