• 225
    bu maça içip içip gelen, metrolarda sağa sola vura vura bağırıp maç için kendinde enerji bırakmayan, hem beynini hem enerjisini stadyum dışında bırakıp stada giren taraftar en büyük haindir.

    yıllardır en berbat ve rezil atmosfer hep fenerbahçe maçlarında oluyor. tribünlerde değişik değişik tipler, içip içip sağa sola sataşan dangalaklar derken lanet olsun geldiğim maça diyorsun.

    bu maç o maç olmasın artık. takımdan taraftarına tam konsantre olmalıyız. bu maç şampiyonluk maçı. kalan fikstürümüzde, bu maçta alınacak bir mağlubiyetten sonra topla tüfekle, hakemle, federasyonla çelme takmak için 50 takla atacaklar. nasılsa bağıran yok çağıran yok, yönetim uyumakla meşgul. o yüzden taraftarın üzerine düşen görev bu maçı almak. taraftar iyiyse takım 12 kişi oynuyor maçları. bu avantajı sonuna kadar kullanmalıyız.

    tekrar söylüyorum; içip içip gelen, maçla alakası olmayan 1 tane bile aptal taraftar varsa tekme tokat maçtan çıkartılmalı gerekirse. maçtan sonra kim ne içiyorsa yiyorsa yesin, bu maçın son düdüğüne kadar kafamız ve ruhumuz sahada olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın