resim
José María Gutiérrez Hernández
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:İspanya
  • 231
    yildirim demiroren'in deyimiyle turkiyeye gelen en kariyerli futbolcudur. buna kanit olarak da real madrid'de yasadigi lig, kupa, avrupa, kitalararasi sampiyonluklari falan gostermektedir.

    amacim simdi bir (bkz: hagi vs. guti) olayi yaratmak degil aslinda. her ne kadar uzun yillar real madrid'de oynayabilmis olmanin onemli bir kariyer oldugunu kabul etmekle beraber, kazandigi basarilarin kendisi ile cok fazla ilgisi olmadigini dusunmekteyim. misal bendeniz de malzemeci, havlucu gibi bir mevkide bu kadar zaman real'de calissaydim, benim de ayni basarilarim olacakti ozgecmisimde.

    simdi gelelim esas konuya. belki toplarsak, uluslararasi arenada hagi'nin kazanmis oldugu basarilar daha kucuk yer ediyor gozukebilir, ancak bir galatasarayli icin 4 senelik sampiyonluk maratonunun, uefa, super kupa sampiyonlugunun, bir rumen icin sinif atlamis romanya milli takiminin bir numarali kahramani degil midir hagi? sanki kariyer de boyle seylerle olculesi birseydir.

    simdi sorarim, bu adamin imzasinin belirgin bicimde bulundugu nasil bir real zaferi biliyoruz? ben kendi adima hic hatirlamiyorum. dolayisiyla galatasarayda yasanan hagietkisinin yarisinin bile besiktasta yasanabilecegine imkan vermiyorum. orta olcude bir hayalkirikligi bekliyorum besiktaslilar icin.

    daha buyuk hayalkirikligi beklentim icin:

    (bkz: quaresma)
App Store'dan indirin Google Play'den alın