resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 114
    (alinti: milliyet)
    ümit karan, galatasaray;dan ayrılacağı yolundaki dedikoduları yalanladı,hiçbir yere gitmiyorum. cim-bom da kalacağım dedi. golcü, münih te adnan sezgin ile de bir görüşme yaptı

    takım arkadaşı volkan yamanın düğünü için arkadaşlarıyla birlikte münihe giden ümit karan, galatasaraydan ayrılacağı yönünde ortaya atılan dedikodulara sert yanıt verdi,hiçbir yere ayrılmıyorum. galatasarayda kalacağım dedi.
    çıkan haberlerden dolayı sıkıntısını dile getiren sarı-kırmızılı golcü, bu işe artık bir son verilmeli. güya benim ağzımdan mutsuz, ayrılmak istiyor; gibi ifadeler kullanıyor. galatasaray;da çok güzel günlerim geçti. bu yıl için takıma henüz yeterli katkıyı yapamadım. ama bu ayrılayım demek değil. takım olarak ikinci yarıda büyük hedeflerimiz var. avrupada kupaya uzanmak ve ligde de tekrar mutlu sona ulaşmak istiyoruz. 1.5 yıl daha sözleşmesi olan bir futbolcu olarak, kesinlikle ayrılmak gibi bir niyetim yok diye konuştu.
    yönetimin kendisinden rahatsız olduğu şeklinde basında çıkan haberlere de inanmadığını dile getiren ümit sözlerini şöyle sürdürdü:
    galatasaray yönetiminden kimseyle bu konuyu konuşmadık. benimle ilgili olumsuz bir görüşte olduklarına inanmıyorum. sonuçta geniş bir kadroda zaman zaman oynamayabiliriz. bunu sorun etmemiz gerekir. çok sevdiğim bir teknik direktörle çalışıyorum. bu kulüpte kalıp yararlı olmaya bakacağım.

    mutluyum,mutlusun,mutlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın