resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1802
    şuan mevcut koşullarda elano kalite ve potansiyelinde bir ortasaha bulabilir miyiz? hayır; daha elano'nun yancısını bulamıyoruz elano gibisini nerden bulucaz. ha ama derseniz ki arda'yı çekelim ortaya; kaptan gelemez oraya. her ne kadar dünya kupası'nda iyi oynamış olsa da hali hazırda oldukça ağır bir darbeden mütevellit sakat durumda. yani €8m'a da alıcısı olmaz. hadi 8'e sattık, aynı paraya rüştünü ispatlamış adamı bu giderek kızışan piyasada nereye alıcaksın?

    elano'nun takıma bu sezon sakatlığı vaktinde atlatırsa gayet güzel katkı vereceğine, hele bir de yanına transfer yapıldığı takdirde tadından yenmeyeceğine inanıyorum. ha buna inanmayanlar varsa yukarıda yazdıklarıma inansınlar; hayır niye inanıyorsunuz kendi kafanız var iki satır düşünün anlayacaksınız zaten, niye hemen ikiye bölündünüz ki?

    ha ama brezilyalı'nın şımarığı, yarı yolda bırakanı makbuldür, eli yüzü düzgün ahlaklısı caiz değildir diyorsanız buyrun satın, yenisini alın sonra bir de kaptan'ın yeni gelene kanının ısınmasını bekleyin ki anca pas atsın ölme eşşeğim ölme yaz gelince kaptan sana pas verecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın