• 128
    galatasaray formalari blogu sag olsun, haftalar önceden forma numaralarinin "galatlar simgesi"nin formu olan bir sekil icinde olacagini biliyorduk.

    ancak #441620 nolu entrydeki arkadasin dedigi gibi, sirti düz olan formaya neden böyle bir uygulama getirilir ki? benim bildigim bu tarz oyunlar, arka tarafinin tek renk olmayan formalarda kullanilmasidir, numaralarin okunurlugu acisindan. zaten bu yüzden de hep avrupa kupasi maclarinda yillardir düz kirmizi sirt rengi ile cikiyorduk sahaya, tsl'deki maclarin aksine.

    ancak simdi görüyoruz ki, bu forma numarasi cercevesi bu sene parcalida yok: http://2.bp.blogspot.com/...z0/s1600/o5794-6.jpg

    ama hem mercan formada: http://4.bp.blogspot.com/...Kvas/s1600/Image.jpg

    hem de arslan formada var: http://2.bp.blogspot.com/...00/o98393%5B1%5D.jpg

    su görüntülerle gözü rahatsiz eden bir izlenim birakiyor. keske su cerceveyi sadece parcalinin arkasina koysalardi, bir nevi uefa kupasini kazandigimiz 1999-2000 sezonu formalarina bir gönderme olurdu, hem de muhtemelen avrupa kupasi maclarinda sirt kismimiz tek renk formalarla cikmak durumunda kalmazdik.

    bu ve daha önceki düsünceleri göz önünde tutacak olursak, benim acimdan simdilik basarisiz formalardir, yeni sezon formalarimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın