resim
Jan Polák
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:43
Boy:1.81
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 23
    geçen sezon kendisiyle fenerbahçe de ilgilenmişti.

    --- alıntı ---
    anderlechtli jan polak, fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. jan polak, orta sahaya takviye güç arayışındaki kanarya'dan henüz teklif almamasına rağmen, sarı-lacivertli kulüpte forma giyme fikrini kafasında ölçmüş.

    belçika sitesi sportwerald'e konuşan polak, şampiyonlar ligi'nde ön eleme turlarını geçememesi hâlinde, anderlecht'ten ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

    fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğine ilişkin haberlerin kulağına ulaştığını doğrulayan polak, daha önce denizlispor'da forma giyen vatandaşı tomas abraham'dan türk futboluna ilişkin bilgiler aldığını belirterek, "gerçek bir futbol ülkesi. statlar hep dolu ve futbol düzeyi yüksek. fenerbahçe'yle anderlecht iki yıl önce şampiyonlar ligi ön eleme turunda karşılaşmışlardı. başka ilgilenen takımlar da var. seçenekleri eşimle konuşmaya başladım bile" diye konuştu.

    28 yaşındaki jan polak için 7 ila 8 milyon avro arası bir transfer bedeli öngörüldüğü belirtiliyor. 2007 yılından bu yana anderlecht'te forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun, belçika takımıyla 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın