• 308
    değerini bilmiyoruz abi. yok kalitesi kötüymüş, yok ücretliymiş falan filan. televizyonda galatasaray ile bilgi almak isteyen bir adamın sinirlenmeden izleyebileceği yegane kanal burası.

    lig tv geçenlerde yeni sezon yorumcu listesini açıkladı.

    tanem sivar, ali ece, uğur meleke, haşmet babaoğlu, altan tanrıkulu, önder açıkbaş, marcus merk, tayfun bayındır, sinan engin

    acun ılıcalı, altan tanrıkulu: fenerbahçe

    ali ece, sinan engin ve böyle bir şey olabilir mi haşmet: beşiktaşlı

    tanem sivar, önder açıkbaş: ne idiğü belirsizler. zaten futbolla alakaları bile yok.

    markus merk: borussia mönchengladbach taraftarı olabilir ne bileyim.

    tayfun bayındır ise dünyanın en sıkıcı yorumcusu. ama bize sallamayı çok sever.

    bir tane bile galatasaraylı yok. ama fener ve beşiktaş maymunluğu yapacak çok adam var.

    uğur meleke ve ali ece haricinde objektif ve kaliteli yorum yapar diyeceğimiz kimse yok. yeni sezonda lig tv'den de çok çekeceğiz. geçen sezon da bülent tulun vardı gerçi.

    galatasaray muhabirleri bahri havadır'ı hiç maç öncesi dikkatle izlediniz mi bilmiyorum. ne kadar yavşakça, huzuru bozmak amaçlı soru varsa sorar bu adam.

    ntv spor'a gelelim. ya da gelmesek mi? burcu esmersoy, rıdvan dilmen, sallabaş güntekin falan derken son 2 haftadır ne boklar yediklerini anlatmaya gerek var mı? bağlı oldukları holdingin sahibi fenerbahçe için almanya'da transfer görüşmesi yapan kanaldan ne bekliyoruz.

    galatasaray muhabirleri özgür buzbaş. kendi halinde. ne artısı var ne eksisi. bir loran vayloyan gibi çaktırmadan amigoluğu yapmaz.

    spor medyasında bir tane galatasaray'ın hakkını savunan adam gibi adam var mı? yok. hakkını savunmasını geçtim. adam gibi doğru haber yapsın yeter. bu yüzden her gün arda turan hakkında aşağıdaki gibi haberler çıkıyor. çıkacak da.

    http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/...;p=1&rid=155

    erhan telli bir başka örnek. halil özer, hıncal uluç. bunlar gibi galatasaraylı görünüp kulübün altına dinamit koyanların eline bakıyoruz senelerdir.

    bu yüzdendir kendi televizyonumuzun kıymetini bilmeliyiz. kalitesi düşük olabilir, ayda 5 lira olabilir. ( bir paket sigara fiyatı olduğunu hatırlatayım ) bizim için yayın yapan tek kanal bu. sinirlenmeden izleyebileceğimiz tek yer bu. değerini bilelim, üye olalım olduralım. bu şekidle kalitesi artacak elbet. ama meydanı diğer satılmışlara bırakmayalım
App Store'dan indirin Google Play'den alın