resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1036
    lorik cana'yı beğenmiyor bu adam. hakkında konuşurken de kötü, düz oyuncu gibi ifadeler kullanıyor. lorik cana'nın marsilya'daki yıllarından bahsedildiğinde ise bunun çok da matah bir şey olmadığını beyan etmek üzere "beşiktaş'ın beğenmediği x futbolcuyu da transfer etti onlar" diyor. bir takımı ve bir oyuncuyu değerlendirmek sadece beğenip beğenmemek standardı üzerine hiç bina edilebilir mi sayın rıdvan efendi, geçmişte önemli bir futbolcu olduğunu üstüne basa basa hemen her programda vurgulama ihtiyacı duyan sayın dilmen? peki yavrucuğum, sizin anladığınız dil ve argümantasyon düzeniyle devam edelim o halde.

    aragones fenerbahçe'ye geldiğinde avrupa şampiyonu bir takımın teknik direktörü değil miydi? evet. fenerbahçe ittirerek zorla tazminatla göndermek için kıvranmadı mı? evet. haklı kim peki? başarısı tamamen naylon olduğu söylenen aragones mi yoksa her sezon yeni teknik adam getiren aziz yıldırım mı? löw beğenilmedi ama dünya şampiyonası'nda farklı galibiyetler alarak ta yarı finale çıkardı takımını. kim suçlu? beğenilmeyip de gönderilen ve fakat gittiği yerlerde büyük başarılar yakalayan kişiler mi gönderen mi? zihniyeti mi?

    ribery, bilmem kimin bonusu diyerek basının o kıt aklıyla, bir tike derman olmayan zihniyetiyle güya aşağılandı. bugün ribery'nin klasmanı neresi? beğenip de kalması için tüm imkanları seferber etmeyen mi haklı yoksa potansiyelini gerçekleştirmek üzere giden mi? beşiktaş'tan adeta kıçına teneke bağlanarak gönderilen ayhan akman'ın yıllarca galatasaray'a yaptığı hizmetler ortadayken hala onu beşiktaş beğenmedi gönderdi diyerek tezyif ve tahfif etmeye devam mı edecez? hepinizin dudak büküp de transferini aşağıladığınız ve la liga gol kralı diyerek öve öve bitiremediğiniz guiza'nın yanında bir hiç olduğunu belirttiğiniz baros'un ilk sezonunda muhteşem bir performans göstermesi ne anlama gelir peki? la liga'da gol kralı olduğu halde burada adeta futbolculuğundan dahi şüphe duyulan guiza aynı kişiler mi?

    rıdvan dilmen, nam-ı diğer şeytan, yorum kötürümü, zeka kıstırgacı adam. sen, insan davranışlarının büyük ölçüde durumsal koşullara göre belirlendiğini, bunun bir deneyle hem de yıllar önce ortaya konulduğunu duydun mu bugüne kadar hiç? milgram deneyi diye bir şeyden bahseden oldu mu? bir meyvenin çekirdeğinde dünyanın en güzel meyvesi saklı olsa bile uygun koşullar olmadan bir hiç olduğunu bugüne kadar teslim edemedin mi hiç? atlar desem, iddia desem gözlerin parlar değil mi rıdvan dilmen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın