• 185
    ----- aaaaaaarrrggg!!!! aaaaaaaaarrhhhhhhhhhhhh!!!!!bir11!1 aaaahhhhhhhhh!!1bir11!! -----

    rahmetli baris manco domates biber patlican sarkisinda 'bir anda sokaklar yankilandi' diye bir bolum vardir. iste 24 temmuz 2010 galatasaray sozluk hali saha maci da dostluk icinde devam ederken basliktaki ciglik yankilandi vezirspor hali saha tesislerinde ve altunizade sokaklarinda....

    nkfvas bir sabah huzursuz duslerden uyandiginda, kendini yataginda dev bir hamambocegine donusmus olarak buldu. ha pardon bu baska bir romanimin girisiydi konuya donelim.

    ilk yarinin ortalarinda kendini temas olmadan aci icinde yere birakan nkfvas bir anda herkesin bir ceylan masumiyetinde carpan yuregini agzina getirdi. cıkan ciglikta seyircilerin aklina ilk gelen dusunce herhalde bacagi kalcadan koptu oldu. cunku anca kalcadan kopan bir bacak sahibini boyle bagirtabilirdi.

    aci cigligi duyan hem takim arkadaslari hem de rakip takim oyunculari basina toplandi. seyirciler arasinda husursuz bir sessizlik vardi. seyircilerden sadece bunu akseden tosun* isimli sahis gercegi bildigi icin kis kis kis siritiyordu. sozlugun hacisi* 'abi ambulans cagralim herhalde oldu nkfvas' dedi. ama gercegi bilen ve essegine ters binen bunu akseden tosun durur mu? hemen cevabi yapistirdi:
    'numara yapiyor. dili disarida kalinca dinlenmek icin atti kendini yere'
    o sirada sahaya bir superman edasiyla sekerek vay aqandios girdi. seyircilere donup neden buz posetini tasidigini ozetledi 'amuga koyım o saglikcinin izindeymis' diyerek olay yerine dogru kosmaya devam etti. ama o da ne?

    ---- heycanli bekleyis davul sesleri falan -----

    bir anda buz poseti geri dondu. bacagi kopan ya da bazi tanıklara gore karsi binadan tufekle vurulan nkfvas seke seke yuruye yuruye seyircilerin yanina geldi nkfvas. oturup 3 dk muhabbet ettikten sonra tekrar biti kanlandi. yerine oyuna giren vay aqandios'a cikmasi icin isaret etti ve oyuna kaldigi yerden devam etti.

    bunu akseden tosun hepimize donup ben demistim bakisi atti ve essegine ters binerek yola devam etti

    ----- aaaaaaarrrggg!!!! aaaaaaaaarrhhhhhhhhhhhh!!!!!bir11!1 aaaahhhhhhhhh!!1bir11!! -----

    kendisi macta o kadar klas sakat rolu yapti ki, hakkinda oynamasi icin bir hikaye yazmasam olmazdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın