• 69
    lebron, kobe'nin 8 numara halidir. egoları altında ezilmek üzere olan hali; iverson'ın kendini tüketiş biçimi. artık 24 numara kobe'yle lebron'u karşılaştırmak mümkün değildir bu açıdan. ha istatistik kağıdına bakalım; eyvallah. ama her ne kadar basketbol pek çok spora nazaran istatistiklerle epey fazla şey ifade etse de kobe'nin sahadaki varlığını ve takımı için taşıdığı anlamı bırakın kağıda, dile bile dökmek çok kolay değildir.

    lebron için işler ya daha da kötüye gidecek; bunu tamamen kobe-shaq dönemine göre söylüyorum, madem ki başlık kobe vs lebron başlığı ikili kıyasla gidelim. ya wade ve bosh'un egolarının üstüne çıkmaya çalışacak ve bunda kobe-shaq ikilisinin elde ettiği cinsten bir başarı sağlayamayacak yada artık ufaktan anlayacak bir tek kendi borusu ötünce bir boka yaramıyor, işleri daha iyiye götürecek.

    şampiyonluk mu ego mu.. lebron'un buna yapacağı tercih belirleyici olacak kobe vs lebron konusunda. doğru tercihi yaparsa kobe'ye eş koşabilecek noktaya gelmemesi için hiçbir neden yok. hatta belki de bir adım fazlası bile var lebron'da. modern zaman magic johnson'ı adeta all-rounder'lığı açısından. herşeyin kendi elinde olduğu ender adamlardan birisi lebron.
App Store'dan indirin Google Play'den alın