• 265
    ne yazık ki adımıza bu sene olandır.
    kaldı ki sadece bu sene değil her sene oynadığın oyuna göre de değişir. bu sene ligi süpürmek için elimize gelen fırsatları hep teptik. içerde 2 derbide beraberlik, bir anadolu takımıyla beraberlik ve 2 düşmemeye oynayacak takıma mağlubiyet ile fikstürü zora soktuk. sadece o da değil. avrupa'da devam edersek oyuncuları konsantre edememek gibi bir risk de mevcut.
    bu saatten sonra kalan maçlara bakıldığında 3 deplasman sıkıntımız mevcut. bunun ikisini arka arkaya oynayacağız zaten.
    sırasyıla beşiktaş-göztepe-trabzon deplasmanlarından 7 puan çıkaramadığımız durumda ligi verebiliriz. duygusal bakamayacağım çünkü duygusallık bizi rakibin gerisine düşürür.
    he rakip her maçı alacak mı diye soruluyor sürekli. alamasa bile aldırtmak için herkes ön ayak oluyor hem de tam 4 senedir.
    kırmızılar, penaltılar falan derken karşısındaki rakip kim olursa olsun güçsüzleştirilip fener'in yolu açılmak isteniyor.
    fener'in aptallık yapacağına dair inancımız hep gizli kalsın, biz kendi işimizi kendimiz görmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın