resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1745
    arda'nın sol açık oynayabilmesi, serdar özkan transferi, kewell'ın dönüşü, pino'nun gelişi... bu dört unsur elano'nun sağ açık oynamayacağının göstergesi bence. zaten elano'nun brezilya milli takımı'ndaki sağ açık oyunu ile galatasaray'ın aradığı sağ açık özellikleri aynı değil.

    elano kalırsa -ki kalmayacak sanki- yine orta üçlüde yer alır. düşünmemiz gereken şu: arda-elano-cana üçlüsü galatasaray'ın aradığı orta sahayı kurabilir mi? geçen sezon mustafa sarp'ın veya mehmet topal'ın çoğu maçta yapamadığı görevin altından cana kalkarsa, elano rakip kaleye yaklaşabilirse aradığımız elano'yu görebiliriz.

    arda'nın sol açığa geçtiği maçlarda ?-cana-elano üçlüsünü oluşturmak lazım. soru işaretini kim doldurur bilemiyorum. ayhan'ı düşünmezsek, eldeki iki alternatif musa ve emre çolak. sezon içinde iki isim de katkı sağlayacaktır, gelecekte de galatasaray orta sahasının temel oyuncuları olabilirler; ancak bu kritik sezonda orta sahayı emanet etmek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.

    bu durumda, elano gitse de kalsa da kağıt üzerinde orta sahaya iki takviye şart. mümkünse sert, tempolu, rakip kaleye iyi kötü gidebilen oyuncular olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın