21:00 Borussia-Park
0 - 1
  • 167
    bu maç üzerinden rijkaard'a sallayanlara öncelikli tavsiyem bir güzel gidip -nasıl gideceğinizi zaten biliyorsunuz- çay koymaları. halbuki bu adam* fenerle oynuyorken salyalarını akıtan bir taraftar grubu onu asmak için hazır kıta bekliyorken nasıl olurda kendi eksiklerini görmek yeni oyuncuları görmek adına ve onları çok yormamak adına bir oyun planı yapar. yemişim ulan hazırlık maçını kupa var ucunda dimi?
    ulan kupaya bu kadar meraklıysanız 90lardan kalma süpertoto mudur nedir onun dandik kupası yerine ankarayı bilenler için söylüyorum ülkealan pasajında kralını yaptırırsınız bu kupanın ordan alalım sizin için. ha derdiniz feneri yenmekse 10 kişi kalmış ve bir o kadar eksiği olan feneri yenmek bana zerre haz vermez hele ki ucunda dandik bi kupa varsa. bu maçta isterlerse 10 yesin bizimkiler gidip süper ligde 1-0 alsınlar maçı benim için aslanlar kaplanlar olur, çünkü enerjilerini nereye kanalize ettikleri önemli benim için.
    neymiş niye batdal çıkarmış? arkadaş kafan mı güzel senin as forvetin sakat, anıl dilaver denen gencin hem kapalı kutu hem de sakat, e geriye kim kaldı batdal dimi sayın arkadaşım? şimdi sorarım sana sikindirik bi fener maçını kazanıcam diye ligde en çok sorununu çektiğim sakatlık problemini neden yine hortlatayım malmıyım ben. ama yok save yapmıştım fener maçından önce o yüzden dert yok tasa yok. aynısı geri kalan oyuncular için de geçerli. sen sağlık kuruluna saydır sonra neden fener maçında oyundan çıkardın adamları. afferin analitik zeka mükemmel işliyor sizin.
    zaten bu yüzden arda o 90. dakikada kafa vuruşunu gole çevirse aslan kaplan şu haliyle pis sünepe karı kız peşinde koşan şımarık şamar oğlanı.

    özet geç diyenler için geliyor; takımına salyarınla zarar vereceğine meriç tuncadan bir farkın olsun sen destek ol. sonra neden bütün medya galatasarayın üstüne geliyor. savunan olmadığından olabilir mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın