resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2573
    basit oynamamakla suçlanan kaptanımız. buna katılmıyorum efendim, öncelikle #436438 numaralı entryde captano abimiz ne demiş ona bakalım

    --- alıntı ---

    belki arda için ayağında çok tutuyor, pas vermiyor diyenler olacaktır, bu arkadaşlar için söylüyorum : kimse boşa çıkmıyor, kimse alan değiştirmiyor. arda da mecburen topu taşımak zorunda kalıyor.

    --- alıntı ---

    bu cümlelerde gördüğümüz gerçekleri herkesin farketmesi gerekiyor arda'yı eleştirmek için. yani topu ayağına aldığında pas verecek adam aramak yerine topu taşımak daha mantıklı geliyor zira bir çok pozisyonda yaratıyor.

    21 temmuz 2010 galatasaray fenerbahce macina çok iyi başladı. ataklar onla başladı. sürekli kaleyi düşünerek oynadı. gerektiğinde orta sahaya gelip top aldı ve geriden atak başlattı. içeri gönderdiği bir çok top tehlike yarattı. ustalıkla verdiği bir çok pas hatırlıyorum. belli ki iyi tatil yapmış, iyi dinlenmiş. ayrıca antremanlarda duran top çalıştığı da ortada. kullandığı iki frikikte çok etkiliydi.

    bunları alt alta topladığımızda bu sene iyi bir arda turan izleyeceğimizi tahmin ediyorum. durum böyle iken hala taraftarından tam destek almaması için bir sebep yok. hazırlık döneminin sonlarına doğru takıma katılacak ilk 11 oyuncuları ile de göreceğiz ne kadar hazır olduğunu. kendisi için herşey bu kadar iyi giderken taraftarında kaptanının arkasında durmalı ve ona inanmalı diye düşünüyorum.

    belli ki takımdaki tüm genç oyuncular ve takım arkadaşları arda'ya güveniyorlar, yazının başında da belirttim, atağa çıkarken topun sürekli arda'ya gelmesi tesadüf değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın